Bursa Mudanya köylerinde Aktaş rüzgarı

Bursa Mudanya köylerinde Aktaş rüzgarı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, genel seçimler sonrası Mudanya'nın köylerine yaptığı teşekkür ziyaretinde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Aktaş, ziyaretleri sırasında vatandaşların sıkıntılarını da dinleyerek en kısa zamanda sorunların çözüleceğini söyledi.

2018.07.17 20:10 - Son Güncellenme: 2018.07.17 20:26 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Mudanya köylerinde Aktaş rüzgarı
02:55 Mudanya köylerinde Aktaş rüzgarı

İLGİLİ VİDEO

Mudanya köylerinde Aktaş rüzgarı

SEFA BALABAN/BURSADABUGUN
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mudanya köylerine genel seçimler sonrasında teşekkür mahiyetinde ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyeret sırasında köylerin kıraathalerinde vatandaşların ve köylerin dertlerini dinleyen Başkan Aktaş, ortada olan sıkıntıların en kısa zamanda çözüme kavuşacağını söyledi.

Başkan Aktaş'a ziyaretleri sırasında AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Murat Ünal da eşlik etti. Kırsal mahallelerde sıkıntıları yerinde tespit ettiklerini söyleyen Başkan Aktaş, "Daha önce muhtarlarımızla toplantılar yapmıştık. Bunların akabinde belirli kararlar aldık. Bu kararları da hem yerinde denetliyoruz hem de selamlaşmış oluyoruz. Biz, şiara hizmet olan, gerçekten şehre hizmet etmekten başka derdi olmayan insanlarız. Hiçbir takıntımız da yok. Gönül arzu ederdi ki Mudanya belediyemiz bu manada bizim çalışmalarımıza destek verse. Ancak maalesef, basın açıklamasından öte Mudanya ile alakalı bir şey duyamıyoruz. Meclis toplantılarında da kendilerini göremiyoruz.  Biz sorumluluk sahamız olsun ya da olmasın Mudanya'nın tüm sorunlarıyla elimizden geldiğince ilgilenmeye çalışacağız" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.07.17 20:10 - Son Güncellenme: 2018.07.17 20:26 - HABER MERKEZİ
A