Bursa Mudanya'da mahallenin sorunları dinlenecek

Bursa Mudanya'da mahallenin sorunları dinlenecek

Bursa Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Servet Usta, her perşembe belediyenin Tirilye'deki ek hizmet binasında mahalle sakinlerinin sorunlarını, istek ve önerilerini dinleyecek, problemlere yerinde çözüm üretecek. Başkan Türkyılmaz, "Mudanya'da çözüm odaklı belediyecilik var" dedi.

2018.02.15 15:17 - Son Güncellenme: 2018.02.15 15:17 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Mudanya'da mahallenin sorunları dinlenecek

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya'yı birlikte yönetme anlayışıyla başlattığı uygulamalara bir yenisini daha ekledi.

Başkan Türkyılmaz, kentin geleceğini etkileyecek projelerle ilgili "proje demokrasisi" ilkesi çerçevesinde Mudanyalılarla fikir alış verişinde bulunurken, başkan yardımcıları da sorunları yerinde dinleme çalışmalarına başladı. Yeni hizmet döneminde Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Servet Usta, her perşembe belediyenin Tirilye'deki ek hizmet binasında mahalle sakinlerinin sorunlarını, istek ve önerilerini dinleyecek, problemlere yerinde çözüm üretecek. Her gün sokak sokak, mahalle mahalle gezerek Mudanyalılarla bir araya gelme geleneğini sürdüreceklerini belirten Başkan Hayri Türkyılmaz, "Amacımız ulaşılabilir belediyecilik kelimesinin altını daha anlamlı, daha kalıcı hale getirmek. Mudanya Belediyesi tüm çalışanlarıyla Mudanyalılara ilk günkü aşkla hizmet vermeye devam edecek. Mudanya'da çözüm odaklı belediyecilik var" diye konuştu. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.02.15 15:17 - Son Güncellenme: 2018.02.15 15:17 - HABER MERKEZİ
A