Bursa Mudanya'da bayram öncesi bin aileye destek

Bursa Mudanya'da bayram öncesi bin aileye destek

Mudanya Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projelerinden Zeytin Dalı, Kurban Bayramı öncesinde de iyilik dağıtıyor. Mudanya'nın iyilik melekleri, gerçekleştirilen hane tespit çalışmaları kapsamında belirlenen bin aileye erzak, çocuklara ise bayramlık desteğinde bulunacak.

2018.08.08 10:20 - Son Güncellenme: 2018.08.08 10:21 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Mudanya'da bayram öncesi bin aileye destek

Mudanya Belediyesi'nin en önemli sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Zeytin Dalı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Eğitimden sağlığa, kişisel bakımdan gıda, yakacak yardımlarına ve hasta nakil hizmetlerine kadar ihtiyacı olan herkesin yanında yer alan Zeytin Dalı ekibi, ilçe genelinde belediye sistemine kayıtlı olan ihtiyaç sahibi yaklaşık bin aileye erzak yardımı yapıyor.

Bayram mesaisini yoğunlaştıran ekipler, Kurban Bayramı öncesinde tespiti yapılan dar gelirli ailelerin çocuklarına bayramlık kıyafet desteği de sağlıyor.

Bu vesileyle Mudanyalıların yaklaşan Kurban Bayramı'nı kutlayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Mudanya'mızın melekleri Zeytin Dalı ekibimizle ne kadar gurur duysak az. Sözümüz vardı bizim. Paylaşacağız, bir olacağız, birlikte olacağız dedik. Mudanya'da kimse kimsesiz değil artık. Her bir Mudanyalı hemşerimin bir Hayri ağabeyi, kardeşi var. Onların her ihtiyaç duyduğu anda kapısını çalabileceği bir başkanları var. Bu toprağın bereketini, bu toprağın insanlarıyla, çok sevdiğim Mudanyalılarla paylaşmayı sürdüreceğiz. Biz kocaman bir aileyiz, sağlam temeller üzerine kurulan ailemizi hiçbir zorluk yıkamayacak, geleceğe el ele birlikte yürüyeceğiz" diye konuştu.

ÇOCUKLAR MUTLU, MUDANYA MUTLU

Kurulduğu günden bu yana kayıtlı 2 bin 500 kişiye şefkat elini uzatarak, kimsesizlerin kimsesi olan Zeytin Dalı ekibi, yaklaşan yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde de ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye desteğinde bulunacak. Birim personeli tarafından gerçekleştirilen hane tespit çalışmaları kapsamında belirlenen 343 öğrenciye kırtasiye, 96 öğrenciye ise okul kıyafeti yardımı yapılacak.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.08.08 10:20 - Son Güncellenme: 2018.08.08 10:21 - HABER MERKEZİ
A