Bursa Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz: "Mudanya'yı birlikte yönetmeye devam edeceğiz"

Bursa Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz: "Mudanya'yı birlikte yönetmeye devam edeceğiz"

Bursa Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yeni hizmet döneminde başkan yardımcılığı görevlendirmesinde değişikliğe gitti. Başkan Yardımcıları Akın Poroy ve Erkan Altıntaş'a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Türkyılmaz; "Bizim Mudanya'ya sözümüz var. Mudanya'yı birlikte yönetmeye devam edeceğiz" dedi.

2018.01.12 17:02 - Son Güncellenme: 2018.01.15 11:44 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Mudanya Belediye Başkanı Türkyılmaz: "Mudanya'yı birlikte yönetmeye devam edeceğiz"

Mudanya Belediyesi, 2018 hizmet dönemine görev değişikliğiyle girdi. Göreve geldiği günden bu yana Mudanya'yı birlikte yönetme anlayışıyla çalışmalarını yürüten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yeni hizmet döneminde başkan yardımcılığı görevlendirmesinde değişikliğine gitti. Temiz, dürüst ve ahlaklı belediyecilik ilkeleriyle demokrasiyi savunduklarını dile getiren Başkan Hayri Türkyılmaz, göreve geldiğinde farklı isimlere sorumluluk verme sözünü yerine getirdiğini ifade etti. Kültür ve Sosyal İşler, Zabıta ve Ar-Ge Müdürlüğü'nün bağlı olduğu Akın Poroy ile Temizlik İşleri, Ulaşım Hizmetleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nün bağlı olduğu Erkan Altıntaş'ın görev sürecini tamamladığını belirten Başkan Hayri Türkyılmaz, çalışma arkadaşlarına hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

MUDANYA'YA SÖZÜMÜZ VAR

Başkan Türkyılmaz, bir süredir başkan yardımcıları arasında yapılması planlanan değişikliği gerçekleştirdiklerini belirterek, "Mudanya Belediye Başkanlığı'na seçildiğim günden bu yana katılımcı yönetim anlayışı çerçevesinde halka hizmet etme amacı güttüğümden halkın temsilcisi olan meclis üyelerimizin de halka hizmet etmek için idari yönetimde yer almasının uygun olacağı düşüncesinde oldum. Seçim sonrası meclis üyeleriyle aldığımız, çok sayıda meclis üyesinin başkan yardımcısı olarak görev yapması konusundaki kararımız gereği, Akın Poroy ve Erkan Altıntaş'ın bir süredir başarılı şekilde yürüttükleri başkan yardımcılığı görevlerinde değişikliğe gittik. Büyük bir özveri ve başarıyla yerine getirmiş oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Biz Birlikte Mudanyayız. Göreve geldiğimizde hep birlikte söz verdik. Mudanya'yı birlikte yönetmeye ve birlikte üretmeye devam edeceğiz" dedi. Başkan Türkyılmaz, Akın Poroy ile Erkan Altıntaş'ın yerine gelecek yeni başkan yardımcılarını ilerleyen günlerde açıklayacağını da sözlerine ekledi.

"SONUNA KADAR BERABERİZ"

Başkan Yardımcıları Akın Poroy ile Erkan Altıntaş ise, "Başkanımızın her zaman yanındayız. Yolumuza birlikte devam edeceğiz. Bu yol arkadaşlığımız sonuna kadar devam edecek. Birlikte hizmet üreteceğiz" diyerek, Başkan Türkyılmaz'a belediye personeli ve birim müdürlerine teşekkür etti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.01.12 17:02 - Son Güncellenme: 2018.01.15 11:44 - HABER MERKEZİ
A