Bursa Milletvekili Gözgeç'ten hafta sonu mesaisi

Bursa Milletvekili Gözgeç'ten hafta sonu mesaisi

Yaklaşmakta olan mahalli idareler seçimi öncesi AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Adalet Komisyonu Üyesi ve Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Av. Emine Yavuz Gözgeç yoğun bir hafta sonu programını daha geride bıraktı.

2019.02.11 14:06 - Son Güncellenme: 2019.02.11 14:06 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Milletvekili Gözgeç'ten hafta sonu mesaisi

Hafta içinde Ankara'da TBMM'de Osmangazi İlçe Kadın Kolları yönetimini ağılayıp Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'la buluşturan Vekil Gözgeç, Cumartesi ve Pazar günleri de Bursa'da AK Parti teşkilatı ve vatandaşlarla toplantılarına devam etti.

Vekil Gözgeç, Cumartesi sabahı TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ile AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu'nun da katıldığı toplantıda, AK Parti'nin kurulduğu günden bugüne kadar Bursa İl ve İlçe Yönetimlerinde görev yapmış olan Kadın Kolları Başkanları ve Kadın Belediye Meclis Üyelerini bir araya getirirken, öğleden sonra Bursa Kanser Derneği'ni ziyaret edip Dernek yönetimi ve hastalarla görüştü. Vekil Gözgeç aynı akşam AK Parti Gemlik İlçe Teşkilatı'nın Vefa Yemeği programına katıldı.

Pazar Günü de sabah kahvaltı programında Kosova ve Havadisi Derneği üyesi kadınlarla buluşan Vekil Gözgeç, bu toplantıda Yeşilyayla, Maltepe, Baruthane mahalle sakinleri ile de görüşmelerde bulundu. Vekil Gözgeç Pazar günü son olarak Merinos AKKM'de Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Gürsu ve Kestel Mahalle Başkanlarının katıldıkları toplantıya iştirak etti.

Çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Adalet Komisyonu Üyesi ve Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Av. Emine Yavuz Gözgeç, "Bu seçimlerin kazanılmasında kadınlarımızın büyük payı olacak.  Cumhurbaşkanımızın 'Kadınlarımızın omur vermediği, destek olmadığı bir demokrasi anlayışı eksiktir' sözünden hareketle biz de kadınlarımızın daha katılımcı olması ve Cumhurbaşkanımızın bize olan güveni doğrultusunda çalışmalarımızı yoğun bir şekilde, Hayme Ana'nın, Nene Hatun'un torunları olduğumuzu unutmadan sürdürüyoruz. 31 Mart'ta yapılacak seçime hazırız. İnşallah seçimi kadınlarımızın da destekleri ile kazanacağız" dedi. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.02.11 14:06 - Son Güncellenme: 2019.02.11 14:06 - HABER MERKEZİ
A