Bursa milletvekili Aydın'dan nöbetteki köylülere ziyaret!

Bursa milletvekili Aydın'dan nöbetteki köylülere ziyaret!

Bursa'da Büyükorhan, Karaağız Köyü'ne kurulmak istenen biyokütle enerji santrali için gerekli malzemenin yüklü olduğu tırların girişini engellemek amacıyla nöbet tutan köylüleri ziyaret eden CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, "Biz yaptık oldu diyen iktidara karşı mücadelemizi sürdüreceğiz. Köylülerimizin haklı mücadelelerinde yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

2018.07.23 11:36 - Son Güncellenme: 2018.07.23 11:40 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa milletvekili Aydın'dan nöbetteki köylülere ziyaret!

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın beraberinde Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, il ve ilçe yöneticileriyle Büyükorhan'ın Karaağız Köyü'nde yaşayan köylülerin bölgeye yapılması planlanan biyokütle enerji santraline karşı başlattıkları nöbet eylemini ziyaret etti.

Memleketlerine sahip çıkan, köylülerin rızası olmadan yapılmak istenen bu santrale karşı hep birlikte direneceklerini belirten Erkan Aydın, "Santralin yapılmaması gerektiğini Meclis'te gündeme getirdim. Ancak 'her şeyi biz istediğimiz gibi yaparız' diyen iktidar yoluna devam etti, belediye başkanı da onay vererek hızlı bir oldu bittiyle bu santrali açmaya çalıştılar. Doğaya zarar veren yöre insanımızın çıkarlarına ters olan her mücadelede sizlerin yanlarında oldum, bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğim. Karaağız köylülerimizin haklı direnişlerinde CHP olarak sonuna kadar, yetkililer buradan bu tesisi buradan kaldırana kadar direneceğiz" diye konuştu. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.07.23 11:36 - Son Güncellenme: 2018.07.23 11:40 - HABER MERKEZİ
A