Bursa liseliler okuyor

Bursa liseliler okuyor

Bursa'da eğitim veren Ergin Ağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Meslek Liseleri Arası kitap Okuma Yarışması'nda il ve ilçe genelinde birinci oldu.

2018.11.10 10:15 - Son Güncellenme: 2018.11.10 10:19 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa liseliler okuyor

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü'nün 9. 10. ve 11. sınıfta öğrenim gören öğrencilere yönelik düzenlenen liseler arası okuma etkinliğine Bursa'da eğitim veren 18 okuldan 38 öğrenci katıldı. Öğrenciler yarışmada Oğuz Atay, Cengiz Aytmatov, Peyami Safa, Halide Edip Adıvar ve Ömer Özkan gibi Türk ve Dünya Edebiyatına önemli eserler kazandıran yazarların kitaplarını okudu. Ergin Ağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yarışmada 6 öğrenci ile yer aldı.

ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Bursa Osmangazi Ergin Ağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yapılan okuma yarışmasında dereceye giren 10. sınıf öğrencileri Furkan Yıldırım ve Berivan Öztürk ile 11. sınıf öğrencisi Selcan Selin Uçan okullarını başarı ile temsil etti. 8 Ekim Pazartesi günü Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yapılan Osmangazi İlçesi genelinde Selcan Selin Uçan birinci, Berivan Öztürk 3. oldu. 24 Ekim Çarşamba günü Atatürk Anadolu Lisesi'nde yapılan il genelindeki yarışmada ise Berivan Öztürk ilçe genelinde elde ettiği başarıyı, il genelinde de birinciliğe taşıyarak yarışmadan zaferle ayrıldı. Öğrencilerini bu başarısından dolayı tebrik eden Okul Müdürü Hüseyin Odsay başarılı olan öğrencilere hediye takdim etti.




 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.11.10 10:15 - Son Güncellenme: 2018.11.10 10:19 - HABER MERKEZİ
A