Bursa Kumla sahillerindeki işgallere operasyon

Bursa Kumla sahillerindeki işgallere operasyon

Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Küçükkumla sahillerini işgal ederek, burada faaliyet gösteren işletmelere yönelik operasyon düzenledi. İşgale sebep olan 7 kamyon şemsiye, şezlong, masa sandalye tabure gibi malzemeler ekipler tarafından toplandı.

2018.08.17 15:41 - Son Güncellenme: 2018.08.17 15:42 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Kumla sahillerindeki işgallere operasyon

Sahili kapatarak izinsiz olarak vatandaşlara şezlong kiralayan işletmelerin malzemelerine muhafaza altına alınarak, esnafa gerekli uyarılarda bulunuldu.

Seyyar satıcılar, yaya yolu işgalleri ve işletmelerin plajlara fazla şezlong koyarak halkın denize girmesini engelledikleri yönünde vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler üzerine Gemlik Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ve Emniyet ve Çevik Kuvvet ekipleri ile birlikte sahillerdeki denetimlerini artırdı.

Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürü Yaşar Demirdirek, "Gemlik Belediye Başkanımız Refik Yılmaz'ın talimatları doğrultusunda, Büyükşehir Zabıta Teşkilatımız ile birlikte hiçbir yerde işgallere geçit vermeyeceğiz" dedi.

Sahillerdeki denetimlerin yaz sezonunda artarak devam edeceği de belirtilirken, sahilleri özgürce kullanamayan tatilciler ise zabıtanın uygulamasını memnuniyetle karşıladı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.08.17 15:41 - Son Güncellenme: 2018.08.17 15:42 - HABER MERKEZİ
A