Bursa Kuaförler Odası'ndan BESDER'e destek ziyareti

Bursa Kuaförler Odası'ndan BESDER'e destek ziyareti

Bursa Estetik Sektörü Çalışanları Derneği (BESDER), Bursa Kuaförler Odası Başkanı Saliha Geçici'yi ağırladı. Kurum yöneticileri, sektörün sorunları ve birlikte yapacakları çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

2018.10.12 11:43 - Son Güncellenme: 2018.10.12 11:43 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Kuaförler Odası'ndan BESDER'e destek ziyareti

Bursa Kuaförler Odası Başkanı Saliha Geçici, kentin ilk estetik sektörü derneği olma özelliği taşıyan BESDER'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. BESDER Yönetim Kurulu Başkanı Gülin Çifçi ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Saliha Geçici, iki derneğin önümüzdeki dönemde birlikte projeler üretebileceğini söyledi. Bursa'nın estetik ve güzellik alanında önemli bir merkez konumunda bulunduğunu söyleyen Geçici, ilk olma özelliği taşıyan BESDER'in yönetim kurulu üyelerine de başarılar diledi.

BESDER Yönetim Kurulu Başkanı Gülin Çifçi ise kuruluş aşamasından itibaren sektördeki tüm odalar ve meslek örgütleriyle irtibat içerisinde bulunduklarını ve çok önemli geri dönüşler aldıklarını açıkladı.

Daha önce Bursa Berberler Odası'nın desteğini aldıklarını kaydeden Gülin Çifçi, Bursa Kuaförler Odası Başkanı Saliha Geçici'nin de kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunmasından dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. Çifçi, tüm meslek kuruluşları ve temsilcileriyle birlikte sektöre fayda getirecek projeler içerisinde yer almak istediklerini vurguladı.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.10.12 11:43 - Son Güncellenme: 2018.10.12 11:43 - HABER MERKEZİ
A