Bursa Karacabey orman müdürlüğü istiyor

Bursa Karacabey orman müdürlüğü istiyor

Karacabey Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem, Karacabey Orman İşletme Şefliğinin yeni binası, 98 bin dekarlık orman alanı ve alt yapısıyla müdürlük olmayı hak ettiğini belirtti.

2018.04.16 17:21 - Son Güncellenme: 2018.04.16 17:22 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Karacabey orman müdürlüğü istiyor

Erdem, gazetecilere yaptığı açıklamada, kırsal mahalleleri içinde orman bulunan muhtarların ilçede bulunan Orman İşletme Şefliğinin müdürlük olmasını istediğini söyledi. 

Karacabey'in, mevcut yapılanmada Mustafakemalpaşa'ya bağlı olduğunu belirten Erdem, şunları kaydetti:

"Bizim köylümüz işi olduğunda buradan 60 kilometre yol kat ederek Mustafakemalpaşa'ya gitmek zorunda kalıyor. İki veya üç kere gitmek zorunda kalanlar var. Karacabey Orman İşletme Şefliği yeni binası, 98 bin dekarlık orman alanı ve alt yapısıyla müdürlük olmayı hak ediyor. Bizim buradaki ormanlardan çıkan ürünlerimizin ekonomik değeri Mustafakemalpaşa'dan çıkan ürünün çok daha fazla üstünde. Defne kurutma tesislerimiz ve ıhlamur ormanlarımız bunlara örnek. Karacabey, Orman İşletme Müdürlüğünü hak ediyor. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'na bunu ilettik. Kendisi de bunun takipçisi olacağını ve Orman ve Su İşleri Bakanıyla bizzat görüşeceğini söyledi." 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.04.16 17:21 - Son Güncellenme: 2018.04.16 17:22 - HABER MERKEZİ
A