Bursa Karacabey'de meslekte 45'inci yıllarını dolduran şoförlere plaket

Bursa Karacabey'de meslekte 45'inci yıllarını dolduran şoförlere plaket

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, mesleğinde 45 yılını dolduran şoförlere plaket verdi. 

2018.01.13 14:49 - Son Güncellenme: 2018.01.13 14:50 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Karacabey'de meslekte 45'inci yıllarını dolduran şoförlere plaket

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, önceki gün de Taşıyıcılar Kooperatifi ve Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası üyeleri ile bir araya geldi. Esentepe Mahallesi BESOB binasında gerçekleştirilen buluşmada Ali Özkan, mesleğinde 45 yılını dolduran ve meslek hayatını halen başarılı ile sürdüren ilçedeki Taksi, Minibüs, Otobüs, Kamyon ve Tır şoförü 47 kişiyi plaketle onurlandırdı. Görkemli bir katılımın sergilendiği anlamlı etkinlikte, Karacabey Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Süzen ve Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Ramazan Bay ile tüm üye şoförler ve vatandaşlar hazır bulundu.

Modern Karacabey'i tüm ilçe halkı ile birlikte oluşturuyoruz

Güçlü bir Karacabey'i oluşturma adına, tüm toplum katmanları ile birlikte hareket ettiklerine değinerek, yakalanan başarılarda da tüm paydaş ve vatandaşların çok büyük katkıları olduğu vurgusunda bulunan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, hep birlikte güzel günlere ulaşmanın da yakın olduğunu kaydetti.

Başkan Özkan, Karacabey'in tüm sektörlerde olduğu gibi ulaşım ve taşıma konusunda da Türkiye'nin lider ilçelerinden biri konumunda olduğu vurgusunda bulundu. Özkan, oldukça güç şartlarda yolcu taşınmasında ve Karacabey'in tarım ve sanayi ürünlerinin, yine çalışkan ve dürüst şoförleri sayesinde tüm ülke geneline ulaştırıldığını belirterek, bu konuda da tüm ülke geneline Karacabey'in ismini gururla duyurduklarını söyledi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.01.13 14:49 - Son Güncellenme: 2018.01.13 14:50 - HABER MERKEZİ
A