Bursa Karacabey Belediye Başkanı Özkan'dan yaşlılara evlerinde ziyaret

Bursa Karacabey Belediye Başkanı Özkan'dan yaşlılara evlerinde ziyaret

Bursa Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla ilçedeki bazı yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

2018.10.02 16:29 - Son Güncellenme: 2018.10.02 16:35 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Karacabey Belediye Başkanı Özkan'dan yaşlılara evlerinde ziyaret

Yaptığı ziyaretlerde vatandaşlarla sohbet eden Özkan, yaptığı açıklamada, belediye olarak yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kalması adına hayata geçirdikleri projelerin kararlılıkla sürdürüleceğini söyledi.

Özkan, bir ömrün büyük kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş insanların, yaşlandıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemde insan onuruna yakışır bir şekilde yaşamaları gerektiğini belirterek, toplumun tüm kesimlerinin, yaşlılar için en iyi ortamı sağlaması gerektiğine vurgu yaptı.

Belediye olarak tüm yaşlıların, terk edilmiş ve kimsesizlik duygusuna kapılmamaları adına önemli projeler geliştirdiklerini aktaran Özkan, "Bu noktada toplumun tüm kesimlerine yönelik olduğu gibi yaşlılarımız için de çeşitli projeler geliştiriyor ve onlara sahip çıkıyoruz. Toplumsal rehberimiz olan yaşlılarımızın her fırsatta yanlarında olmaya devam edeceğiz." diye konuştu. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.10.02 16:29 - Son Güncellenme: 2018.10.02 16:35 - HABER MERKEZİ
A