Bursa İsmetiye'ye yeni park

Bursa İsmetiye'ye yeni park

Bursa Osmangazi Belediyesi, ilçenin yoğun kent dokusundan sıyrılıp daha yaşanabilir ve daha modern bir görünüme kavuşması için yürüttüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Osmangazi Belediyesi, İsmetiye Dere Boyu Parkı'nı hizmete açtı.

2018.08.10 16:00 - Son Güncellenme: 2018.08.10 16:01 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa İsmetiye'ye yeni park

Osmangazi Belediyesi, dar ve sıkışık mahallelere, vatandaşların nefes alabileceği sosyal yaşam alanları kazandırmaya devam ediyor.

İlçenin her mahallesine park ve meydanlar inşa eden Osmangazi Belediyesi, İsmetiye Mahallesi'ne de yeni bir park kazandırdı. Toplam 1000 metrekare alan üzerine inşa edilen ve içerisinde çocuk oyun alanı, yeşil alan ve oturma guruplarının yer aldığı İsmetiye Dere Boyu Parkı, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların hizmetine sunuldu.

Parkın açılışına Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

İsmetiye Dere Parkı'nın açılışında konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Osmangazi'de her mahallemizde kaliteli hizmet üretmeye devam ediyoruz. Yaşam merkezleri, parklar ve meydanlar inşa ederek mahallelerimize nefes aldırıyor, Osmangazi'nin çehresini değiştiriyoruz. Özellikle mahalle içlerindeki sorunların çözümü adına çalışmalara önem veriyoruz. Mahallelerimize nefes aldıran parklar ve yeşil alanlar kazandırıyoruz. Vatandaşların ihtiyaçlarını gören ve bu ihtiyaçların karşılanmasını sağlayan bir yönetim anlayışıyla hareket ediyoruz. Amacımız insanlarımızın daha güzel yaşam sürmelerini sağlamak. Mahallelerimize kazandırdığımız park ve yeşil alanlar ile Yeşil Bursa'yı yeniden inşa ediyoruz.

İsmetiye Dere Boyu Parkı da bu amacımızın en güzel örneklerinden bir tanesi.  Mahallemize hayırlı olsun" dedi.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.08.10 16:00 - Son Güncellenme: 2018.08.10 16:01 - HABER MERKEZİ
A