Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği'ne ilk ziyaret BALKANTÜRKSİAD'tan

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği'ne ilk ziyaret BALKANTÜRKSİAD'tan

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Başkanı Berat Tunakan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, önceki günlerde 7. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

2019.05.23 12:12 - Son Güncellenme: 2019.05.23 12:12 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği'ne ilk ziyaret BALKANTÜRKSİAD'tan

BUİKAD'ın 7. Olağan Genel Kurul toplantısı sonrasında göreve seçilen Başkan Oya Eroğlu ve Yönetim Kurulu'na ilk hayırlı olsun ziyareti BALKANTÜRKSİAD'tan geldi.

"Sıkı ilişkiler içerisindeyiz"

Yaptığı çalışmalarla şehre değer katan kentin iki güçlü derneğinin bir araya geldiği ziyarette, Bursa ve ülke adına yapılabilecek iş birlikleri de masaya yatırıldı. Sözlerine, BUİKAD'ın yeni yönetimini tebrik ederek başlayan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, "Bursa güçlü sivil toplum kuruluşlarını bünyesinde barındıran oldukça şanslı bir şehir. Bunlardan biri olan ve kısa zamanda önemli işler yaparak adından söz ettiren BUİKAD'ın yeni Yönetim Kurulu'nu tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Oya Eroğlu Başkanımız aynı zamanda bizim Yüksek İstişare Kurulu Üyemiz. Yani her iki dernekte de üye olan önemli iş insanları mevcut. Biz BUİKAD'la sıkı bir ilişki içerisinde olup çeşitli iş birlikleri yapıyoruz zaten. Umuyoruz ki bu iletişim artarak devam edecektir" diye konuştu.

Nazik ziyaretlerinden dolayı BALKANTÜRKSİAD'a teşekkür eden BUİKAD Başkanı Oya Eroğlu, çıtayı daha yukarılara taşımak için çalışacaklarını söyledi. Eroğlu, "Misyonumuzla Bursa'ya ve iş dünyasına önemli katkılarda bulunduğumuzu düşünüyorum. Şu zamana kadar çok önemli işler yaptık. Birbirinden değerli bu projelere bu dönem de yenilerini katarak kadının iş hayatında rolünün artırılmasına yönelik farkındalık oluşması için çalışacağız. BALKANTÜRKSİAD ile her zaman bir ve beraberiz. Böyle köklü bir dernek ile ortak çalışmalar yapmanın şehir ve ülkemiz adına oldukça faydalı olacağına inanıyoruz" dedi.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.05.23 12:12 - Son Güncellenme: 2019.05.23 12:12 - HABER MERKEZİ
A