Bursa İnegöl Emniyet Müdürü Erçetin'den Başkan Taban'a ziyaret

Bursa İnegöl Emniyet Müdürü Erçetin'den Başkan Taban'a ziyaret

Temmuz ayında yapılan atama sonucu İnegöl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Ramiz Erçetin, Belediye Başkanı Alper Taban'ı ziyaret etti.

2018.08.14 18:20 - Son Güncellenme: 2018.08.14 18:21 - Bursa Bölge
A
Bursa İnegöl Emniyet Müdürü Erçetin'den Başkan Taban'a ziyaret

Temmuz ayında yapılan atama sonucunda; İnegöl İlçe Emniyet Müdürü İlhami Araali, Karacabey ilçesine atanmıştı. Araali'den sonra İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine Valilik kararı ile Ramiz Erçetin atandı. 13 Ağustos Pazartesi itibariyle görevine başlayan Erçetin, ikinci mesai gününde Belediye Başkanı Alper Taban'ı ziyaret etti.

MAKAMINDA OTURMAKTAN ZİYADE SOKAKTA OLACAĞIM

Bugün Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaret sırasında bir açıklama yapan Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, "18 Temmuz 2016'da Orhangazi İlçe emniyet Müdürlüğüne atandım. Orada görev yaptıktan sonra son olarak İnegöl İlçe Emniyet Müdürü olarak atandım. Dün göreve başladım. Bölgeye yabancı değiliz. İnegöl güzel bir ilçemiz. Burada en iyi hizmeti vermek için tüm personelimizle çalışacağız. Bu bir bayrak yarışı. Çıtayı yukarıya çıkarmak için tüm gayretle çalışacağız. Dolayısıyla bugün sabah Sayın Kaymakamımızı ziyaret ettim. Şimdi de Sayın Başkanımı ziyaret ediyorum. Saat 15.00'te de Cumhuriyet Başsavcımızı ziyaret edeceğim. Toplumda aktif polisliği benimsiyorum. Makamında oturmaktan ziyade sokakta, alanda vatandaşla el ele kol kola İnegöl'de güvenlik ortamının en iyisini yapmak için Sayın Başkanımız ve yöneticilerimizle çalışacağız, mücadele edeceğiz" dedi.

EL BİRLİĞİYLE TRAFİK KONUSUNDA BAŞARIYA ULAŞACAĞIZ

Belediye Başkanı Alper Taban ise Emniyet Müdürü Erçetin'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Ben de almış oldukları bu görevin kendilerine, ailelerine ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Tabi bizlerde tam olarak şehrimizde göreve yeni başlamanın vermiş olduğu heyecanla vatandaşlarımızı dinleyerek şehrimizde neler yapabilirizi değerlendirirken; vatandaşlarımızla, esnaflarımızla, işletmelerimizle ve bu konularla ilgili fikir beyan eden tüm kesimden aldığımız şuydu; şehirde ulaşım hususu önemliydi. Bizde bununla alakalı yapısal düzenlemelere gitmiştik. Ben inanıyorum ki sayın müdürümüzün de destekleriyle trafik konusunda şehrimizde başarıya ulaşacağız ve mesafe kat edeceğiz. Trafik kültürümüzün yerine oturacağı, çok güzel mesafeler alacağımızı düşünüyorum. Bizler de her fırsatta kendilerine destek olacağız. Bu şehir hepimizin. Makamlar ve yönetenler gelip geçici ancak şehir hep yerinde. En yaşanılabilir şehir, en güzel şehir, hatta bazen de slogan olarak şunu ifade ediyoruz; en mutlu şehir İnegöl diyoruz. İnşallah İnegöl'ümüz için hep birlikte elbirliğiyle çalışacağız. Yeni görev yerinin kendilerine hayırlı olması diliyorum. Ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ziyaret sonunda Başkan Taban, Emniyet Müdürü Erçetin'e üzerinde İnegöl'ün geçmişten bu yana isim döngüsünün işli olduğu çini hediye etti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.08.14 18:20 - Son Güncellenme: 2018.08.14 18:21 - Gülcan Tekin
A