Bursa İnegöl'de kurumlar arası heyecan başladı

Bursa İnegöl'de kurumlar arası heyecan başladı

Bursa İnegöl Belediyesi'nin düzenlediği kurumlar arası voleybol turnuvası Salı akşamı oynanan müsabakalarla başladı. 4 grupta 12 takım yer aldığı turnuvanın ilk karşılaşmalarında A grubunda Birey Lisesi Altı Eylül Ortaokulunu, Hayriyespor A takımı ise Şavşatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni mağlup etti.

2018.09.12 14:43 - Son Güncellenme: 2018.09.12 14:43 - Bursa Bölge
A
Bursa İnegöl'de kurumlar arası heyecan başladı

İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası start aldı. Pazartesi akşamı kura çekiminin gerçekleştirilerek gruplar ve fikstürün belli olduğu turnuva, Salı akşamı Belediyespor tesislerinde oynanan karşılaşmalarla başladı.

BİREY VE HAYRİYESPOR GALİBİYETLE BAŞLADI

Turnuvanın açılış maçı A grubunda yer alan Birey Eğitim Kurumlarıyla Altı Eylül Ortaokulu arasında oynandı. 18.30'da başlayan müsabaka, büyük çekişmeye sahne oldu. Birey Eğitim Kurumları zorlu karşılaşmada her iki seti de alarak rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı. Turnuvanın ikinci karşılaşması ise D grubundaki takımların mücadelesine sahne oldu. D grubunda yer alan Hayriyespor A takımı ile İnegöl Şavşatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 19.30'da Belediye Spor Salonunda karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmayı da Hayriyespor A takımı 2-0 kazanmayı başardı.

Yaklaşık 1 ay sürmesi planlanan turnuvanın açılış günü, oynanan bu iki müsabaka ile son buldu. Öte yandan, Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasının grupları ise şu şekilde:

A grubu: Birey Eğitim Kurumları, Altı Eylül Ortaokulu, İnegöl Belediyespor

B grubu: İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Hayriyespor A, İnegöl Şavşatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

C grubu: Hayriyespor Gençlik B, Starwood Çalışanları Kulübü yrd. Derneği, Dostlar Sitesi

D grubu: Şavşatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Öğretmenleri, Devlet Hastanesi, Bonito Koltuk

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.09.12 14:43 - Son Güncellenme: 2018.09.12 14:43 - Gülcan Tekin
A