Bursa İnegöl'de iş kazalarında can kaybı

Bursa İnegöl'de iş kazalarında can kaybı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, vincin kaldırdığı kalasların üzerine devrilmesi ile bir işçi hayatını kaybederken, başka bir işçi ise makineye sıkıştı. 

2018.08.16 13:00 - Son Güncellenme: 2018.08.16 15:09 - Bursa Bölge
A
Bursa İnegöl'de iş kazalarında can kaybı
01:09 Bursa İnegöl'de iş kazalarında 2 kişi yaralandı

İLGİLİ VİDEO

Bursa İnegöl'de iş kazalarında 2 kişi yaralandı

Edinilen bilgiye göre olay, İnegöl'ün Yunus Emre Mahallesi Gültepe Sokak'ta bulunan bir inşaatın 4. katında bulunan kalasların kamyon üzerinde bulunan vinç ile indirilmek istenmesi sonucu meydana geldi.

İddiaya göre Makhadin Abdov, park ettiği aracın arkasına geçip halatlarla  bağlanan vinci yönlendirerek kalasları indirmek istedi.

Bu sırada halatların kopması sonucu devrilen kalasların altında kalan Makhadin Abdov ağır yaralı olarak kaldırıldığı İnegöl Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Organize sanayide meydana geen diğer iş kazasında bir işçi ölümden döndü. 27 yaşındaki Ersin Erbey, iddiaya göre çalıştığı sırada makinenin arasına sıkıştı.

Genç işçinin imdadına mesai arkadaşları yetişti. Sıkıştığı yerden çıkartılan Erbey olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.08.16 13:00 - Son Güncellenme: 2018.08.16 15:09 - Gülcan Tekin
A