Bursa İnegöl'de başıboş köpekler dehşet saçmaya devam ediyor

Bursa İnegöl'de başıboş köpekler dehşet saçmaya devam ediyor

Bursa'nın İnegöl ilçesinde şehir merkezinde başı boş köpekler dehşet saçıyor. Heykel civarında yaşanan köpek saldırısında yaralanan Ahmet Can Yaldız'dan sonra 8 yaşındaki Burak Demirci isimli çocuk da aynı bölgede sokak köpeğinin saldırısına maruz kaldı. 

2018.09.05 11:51 - Son Güncellenme: 2018.09.05 12:03 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa İnegöl'de başıboş köpekler dehşet saçmaya devam ediyor
04:13 Bursa İnegöl'de başıboş köpekler dehşet saçtı

İLGİLİ VİDEO

Bursa İnegöl'de başıboş köpekler dehşet saçtı

Son zamanlarda İnegöl genelinde sokak köpeklerinin sayılarında artış yaşanması sebebiyle herkes tedirgin oluyor.

Geçtiğimiz günlerde Heykel civarında arkadaşlarıyla oyun oynanan 12 yaşındaki Ahmet Can Yaldız'ın başı boş köpeklerin saldırısı uğramasının ardından aynı bölgede benzer bir saldırı daha yaşandı.

Ailesiyle birlikte Heykel civarına giden 8 yaşındaki Burak Demirci arkasından gelen köpeğin saldırısına uğradı. Ayağından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan küçük çocuk günlerdir evinde yatarak iyileşmeyi bekliyor. Burak Demirci, şunları söyledi: 

''Biz annemle birlikte dondurma almaya gitmiştik. Daha sonra Heykel civarına gidip gezerken çalılıkların arasından bir köpek çıktı. Ben fark etmedim arkamdan gelip bana saldırdı. 5 dikiş attılar'' diye konuştu. 

Baba Cemil Demirci ise, "Sorumluların bir an önce bu meseleyi halletmeleri gerekiyor. İnegöl gibi bir yerde bu tür olayların yaşanması hakikaten üzücü. İnşallah bir daha buna benzer vak'alar yaşanmaz'' dedi.

Bursa İnegöl'de başıboş köpekler dehşet saçtı haberini okumak için tıklayınız...

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.09.05 11:51 - Son Güncellenme: 2018.09.05 12:03 - HABER MERKEZİ
A