Bursa İnegöl Belediye Başkanı Taban: "Temiz bir çevre şehrin aynasıdır"

Bursa İnegöl Belediye Başkanı Taban: "Temiz bir çevre şehrin aynasıdır"

Bursa İnegöl Belediyesine bağlı ekipler, Sinanbey Mahallesi Letafet Sokakta boş arsalara atılarak çirkin bir görüntüye sebep olan ve halkın sağlığını tehdit eden unsurları ortadan kaldırmak için dört bir koldan çevre temizliği yaptı.

2018.07.26 10:33 - Son Güncellenme: 2018.07.26 10:35 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa İnegöl Belediye Başkanı Taban: "Temiz bir çevre şehrin aynasıdır"

Bursa İnegöl Belediyesi son olarak Letafet Sokakta çevre ve insan sağlığını tehlikeye düşürebilecek unsurları ortadan kaldırmak için temizlik çalışması yaptı. Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yürüttüğü çevre temizliğinde boş arsalara bırakılan zamansız çöp, moloz vb. atıkların temizliği yapılırken, Bursa Büyükşehir Belediyesi ekiplerince ise ilaçlama faaliyeti gerçekleşti.

"HALKIMIZIN ÖNCELİKLERİ BİZİM ÖNCELİĞİMİZDİR"

Sinanbey Mahallesi Letafet Sokakta yürütülen temizlik çalışması hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Alper Taban, "İnegöl'ümüzün yakışır bir şehir görünümüne kavuşması noktasında elimizden geldiğince gerekli gördüğümüz alanlarda yerinde tespitler yaparak tüm dinamiklerimizle hizmetlerimizi şehrimizin dört bir tarafına yaymanın telaşı içerisindeyiz. Bu noktada halkımızın öncelikleri bizim önceliğimiz parolasıyla insan odaklı çalışma prensibiyle örnek bir şehir olgusunu yerleştirmek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

ÇEVRE SAĞLIĞINI TEHLİKEYE DÜŞÜREN UNSURLAR ORTADAN KALDIRILDI

Temiz bir çevre şehrin aynasıdır düsturuyla hareket ederek Letafet Sokakta temizlik çalışmasının yapıldığını belirten Taban, "Yaptığımız kontroller sonucunda Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz bu bölgede 3 adet boş arsada dört bir koldan çalışma yürüttüler. Çirkin bir görüntüye sebep olan ve halk sağlığını tehdit eden unsurları bertaraf etmek için yapılan uygulamada özellikle boş arsalara bırakılan zamansız çöp, moloz vb. atıkların temizliği yapılırken, Bursa Büyükşehir Belediyesi ekiplerince ise ilaçlama faaliyeti gerçekleşti. 3 boş arsa yürütülen bu çalışma ile temizlenmiştir. Ayrıca sokak genelinde ekiplerimiz genel bir temizlik çalışması da yapmıştır" ifadelerini kullandı.

Taban son olarak, "Her geçen gün gelişen, değişen ve dönüşen, bünyesinde barındırdığı markalarıyla bir dünya şehri olma yolunda hızla ilerleyen İnegöl'ümüze yakışmayan, insan ve çevre sağlığını tehdit eden bu görüntülerin bir daha yaşanmaması en büyük temennimiz. İnegöl'ümüzün yaşamaktan mutluluk duyulan bir şehir görünümüne kavuşması noktasında tüm ilçe halkımızın desteğini beklediğimizi belirtir, sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.07.26 10:33 - Son Güncellenme: 2018.07.26 10:35 - HABER MERKEZİ
A