Bursa için taleplerini Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey'e ilettiler

Bursa için taleplerini Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey'e ilettiler

Nilüfer Kent Konseyi'nin Kadın, Çevre, Emekli ve Gençlik Meclisleri, daha yaşanabilir bir kent için belirledikleri talepleri Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey'e iletti. Bozbey, 31 Mart'tan sonra talepleri değerlendireceklerini söyledi.

2019.03.15 16:01 - Son Güncellenme: 2019.03.15 16:03 - Bursa Bölge
A
Bursa için taleplerini Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey'e ilettiler

Nilüfer Kent Konseyi'nin Kadın, Çevre, Emekli ve Gençlik Meclisleri, ayrı ayrı yaptıkları toplantılarda, kenti yönetecek belediye başkanlarından beklentilerini belirledi. 4 ayrı meclisin yaptığı toplantılarda belirlenen talepler bir araya getirilerek belediye başkanlarına teslim ediliyor.

Nilüfer Kent Konseyi'nin Kadın, Çevre, Emekli ve Gençlik Meclisleri'nin başkanları hazırladıkları talepleri Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e de verdiler. Gelen talepleri 31 Mart'tan itibaren değerlendireceklerini söyleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, "31 Mart'tan itibaren toplumun tüm kesimlerinin mutlu, huzurlu ve yaşamaktan zevk alacağı bir Bursa'yı, hep birlikte oluşturacağız. Nilüfer Kent Konseyi'nin meclislerinden gelen bu talepleri de yerine getirmek için çalışacağız" dedi.

Toplumun bütün  kesimlerinin gülümseyeceği bir Bursa hedefiyle yola çıkan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, daha önce Uluslararası Şeffaflık Derneği'nin hazırladığı "Yerel Yönetim Şeffaflık Taahhütnamesi" ile TEMA Vakfı'nın hazırladığı "Doğa Dostu Belediye Başkanı Taahhütnamesi"ne imza koymuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.03.15 16:01 - Son Güncellenme: 2019.03.15 16:03 - Gülcan Tekin
A