Bursa Gürsu Belediyesi çağrı merkezi hizmete girdi

Bursa Gürsu Belediyesi çağrı merkezi hizmete girdi

Bursa Gürsu Belediyesi, ilçe halkından gelen taleplere en hızlı şekilde çözümler üretmek amacıyla teknolojinin tüm imkanlarıyla hizmet sunuyor.

2018.02.15 14:03 - Son Güncellenme: 2018.02.15 14:04 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Gürsu Belediyesi çağrı merkezi hizmete girdi

Gürsu Belediyesi bünyesinde oluşturulan Çağrı Merkezi ile ilçe halkından gelen talepler en geç bir gün içerisinde cevaplanıyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Hizmetlerimizde teknolojinin sunduğu tüm imkanlardan faydalanarak hemşehrilerimize en hızlı çözümleri sunmaya çalışıyoruz. Bu anlamda Belediyemiz bünyesinde hizmet sunan tüm birimlerimizi ihtiyaç duyulan teknolojik altyapılarla donatıyoruz. Bunun yanında oluşturduğumuz yeni birimlerle de hizmet kalitemizi arttırıyoruz. İlçemizin gelişim hızına bağlı olarak doğan yeni ihtiyaçlara cevap vermek adına hizmetlerimizi şekillendiriyoruz" dedi.

Gürsu Belediyesi bünyesinde yeni oluşturulan Çağrı Merkezi'ne whatsapp, e-mail ve telefon aracılığıyla gelen talepler değerlendirilmekte ve ilgili birimlerle irtibata geçilerek çözümler konusunda vatandaşa bilgi sunulmakta. Tüm Gürsulular 530 148 82 12 numaralı whatsap hattı üzerinden taleplerini Çağrı Merkezi' ne iletebilmekte. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.02.15 14:03 - Son Güncellenme: 2018.02.15 14:04 - HABER MERKEZİ
A