Bursa Gürsu Belediye Başkanı Işık esnafla buluştu

Bursa Gürsu Belediye Başkanı Işık esnafla buluştu

Sabah sohbetlerinde esnaf buluşmaları'nda Gürsu'nun geleceği konuşuluyor.

2018.08.03 18:24 - Son Güncellenme: 2018.08.03 18:25 - Bursa Bölge
A
Bursa Gürsu Belediye Başkanı Işık esnafla buluştu

"Sabah sohbetlerinde esnaf buluşmaları" programları kapsamında esnaflarla biraraya gelen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gürsu'ya ilişkin olarak esnaflarla fikir alışverişinde bulunuyor.

Gürsu Yusufelililer Derneği'nde esnaflarla kahvaltıda buluşan Başkan Işık, Gürsu için yapılan hizmetleri paylaştı.

"Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi ve Hasta Sağlığı Merkezimizle, önümüzdeki elli yıl yeterli olacak sağlık hizmetini ilçemize kazandırmış olduk" diyen Başkan Işık, "Spor Fabrikası, Adrenalin Park ve parklarımızdaki spor alanlarıyla spor yapma imkanlarını arttırdık. Yeni okullar için oluşturduğumuz alanlarla ilçemizin tarihinde bugüne kadar oluşturulmuş derslik sayısının iki katı dersliği ilçemize kazandırmış oluyoruz. Yeraltı çöp konteyner sistemi, asfalt çalışmaları ve diğer üstyapı hizmetlerimizle ilçemizin çağdaş şehir kimliğini her geçen gün geliştiriyoruz. Hizmetlerimizi genişlettiğimiz araç filomuzla çok daha hızlı ve etkin gerçekleştirmekteyiz. Whatsap hattımızla da vatandaşlarımızın talep ve sorularına hemen dönüş yaparak cevap vermekteyiz. Yatırımlarımızla ilçemizin köyden dönüşen yeni mahallelerinde de ekonomik canlılık artıyor. Hizmetlerimizin artan nüfus yapısının ihtiyacına cevap verebilmesi yönünde de planlamalar yapmaktayız" dedi.

Toplantıya, meclis üyeleri, Gürsu Ak Parti İlçe Başkanı Zekeriya Hacıoğlu ve parti yöneticileri, mahalle muhtarı, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve belediye birim müdürleri katıldı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.08.03 18:24 - Son Güncellenme: 2018.08.03 18:25 - Gülcan Tekin
A