Bursa Gürsu Belediye Başkanı Işık esnafla buluştu

Bursa Gürsu Belediye Başkanı Işık esnafla buluştu

Bursa Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Sabah sohbetlerinde esnaf buluşmaları" programları kapsamında ilçe esnaflarıyla buluşmalarını sürdürüyor.

2018.07.20 15:37 - Son Güncellenme: 2018.07.20 15:38 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Gürsu Belediye Başkanı Işık esnafla buluştu

Gürsu İstiklal Mahallesi'nde bulunan Cadde 16 Kıraathanesi'nde esnaflar ve vatandaşlarla kahvaltıda biraraya gelen Başkan Işık, toplantı sonrasında sokakta mahalle sakinleriyle sohbet etti.

"Esnaflarımız ve vatandaşlarımızla biraraya geldiğimiz sabah sohbetlerimizde, hem o bölgenin sorunlarına hem de hemşehrilerimizin bize ilettikleri şahsi sorunlarına çözümler üretiyoruz" diyen Başkan Işık, sağlık, eğitim, spor ve kültür konularında yapılan hizmetler hakkında bilgiler sundu.

Hoş sohbet ortamında katılımcılarla istişarelerde bulunan Başkan Işık, hayata geçirilen önemli hizmetler hakkında bilgiler sunarken, "Cüneyt Yıldız Devlet Hastanemizle ilçemizin sağlık ihtiyacında en önemli yatırımlardan biri hayata geçirilmiş oldu. Hasta Sağlığı Merkezimiz de daha hafif sağlık sorunlarında ihtiyaca cevap verecek önemli bir sağlık merkezi olarak yakında halkımızın hizmetinde olacak. Eğitim konusunda da Gürsumuz'un on yılını kurtaran yatırımlar gerçekleştirdik. Belediyemizin araç filosunu ve teknik altyapısını güçlendirdik" dedi.

Toplantıya, Gürsu Ak Parti ilçe yöneticileri, mahalle muhtarı ve belediye birim müdürleri katıldı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.07.20 15:37 - Son Güncellenme: 2018.07.20 15:38 - HABER MERKEZİ
A