Bursa Gemlik'te kazanan dostluk oldu

Bursa Gemlik'te kazanan dostluk oldu

Bursa Gemlik Belediyesi'nin de destek verdiği Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği tarafından düzenlenen ve Madde Bağımlılığına karşı çocukları ve gençleri spora teşvik etmeyi amaçlayan bir gösteri maçı düzenlendi. Aralarında Bursaspor'un ve Galatasaray'ın eski futbolcularının da yer aldığı heyet ilk olarak Atatepe Sosyal Tesislerinde öğlen yemeğinde bir araya geldi. 

2018.10.04 15:01 - Son Güncellenme: 2018.10.04 15:01 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Gemlik'te kazanan dostluk oldu

Ardından Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadında Gemlik Veteran Futbolcuları ve Kamu Kurum Yöneticilerinin oluşturduğu karma takım ile Galatasaray Veteran Takımı karşılaştı.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Devlet Hastanesi Başhekimi Şahmeran Çelenkoğlu, İlçe Liman Başkanı Asım Sulu, Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Şükrü Deviren'in yanı sıra Belediyespor Başkanı Hulusi Gandar'ın da forma giydiği müsabakada, Galatasaray Veteran takımı Gemlik Karmasına karşı 4-1'lik skorla galip geldi.

Tribünlerin de coşkulu tezahüratlarıyla destek verdiği mücadele sonunda kazanan dostluk oldu. Her iki takım oyuncuları da birbirlerini tebrik ederek hatıra fotoğrafları çektirdi.

Ardından Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Devlet Hastanesi Başhekimi Şahmeran Çelenkoğlu ve Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Şükrü Deviren Galatasaraylı Sporcular Derneği Başkanı Levent Nazifoğlu'na plaket takdim etti. Çekilen toplu fotoğraflarla birlikte etkinlik sona erdi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.10.04 15:01 - Son Güncellenme: 2018.10.04 15:01 - HABER MERKEZİ
A