Bursa Gemlik'te kavşak ve orta refüjler renkleniyor

Bursa Gemlik'te kavşak ve orta refüjler renkleniyor

Bursa Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kentte bulunan orta refüj ve döner kavşaklarda çiçeklendirme çalışmaları yapıyor.

2018.11.08 13:30 - Son Güncellenme: 2018.11.08 13:31 - Bursa Bölge
A
Bursa Gemlik'te kavşak ve orta refüjler renkleniyor

Çalışmalar kapsamında kentin daha estetik görünmesi için kavşak ve orta refüjlere mevsimlik çiçekler dikiliyor. Kentin muhtelif noktalarında yer alan refüj ve döner kavşaklarda gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarında çeşitli süs bitkileri kullanılıyor. Rengarenk çiçekler özellikle orta kavşaklarda perspektif olarak dizayn ediliyor.

Konuyla alakalı açıklama yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, "Ekiplerimiz kavşaklarda ve orta refüjlerde çiçeklendirme çalışmalarına devam ediyor. Mevsime uygun çeşitli süs bitkilerini toprakla buluşturuluyor. Amacımız kent estetiğine daha güzel bir görüntü kazandırmak. Kentin birçok noktasında çeşitli park, bahçe ve yeşil alanlarının bakımı yapıldı ve çiçek dikimleri gerçekleştirildi. Belediye olarak her zaman çevreye önem verdik vermeye devam edeceğiz. Peyzaj çalışması, bitkilendirme ve çiçeklendirme çalışması gerçekleştirin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, kentin her yönüyle güzel bir görüntüye kavuşmasını sağlıyor. Şehir merkezi ve çevre yolundaki çalışmaların tamamlanmasının ardından tüm mahallelerimizde de aynı uygulamaları gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.11.08 13:30 - Son Güncellenme: 2018.11.08 13:31 - Gülcan Tekin
A