Bursa Gemlik'te 3 açılış birden

Bursa Gemlik'te 3 açılış birden

Bursa Gemlik Belediyesi, 5 bin nüfusa sahip Hisar Mahallesinde yapımını tamamladığı Farabi Aile Sağlığı Merkezinin yanı sıra Mahalle Konağını ve modern çocuk parkını düzenlenen törenle hizmete açtı.

2018.11.05 11:59 - Son Güncellenme: 2018.11.05 12:07 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Gemlik'te 3 açılış birden

Törene İçişleri eski Bakanı ve MKYK Üyesi Efkan Ala, Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş,  Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, muhtarlar, meclis üyeleri, kurum ve daire amirleri, STK ve dernek temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Alt katının sağlık ocağı, üst katının mahalle konağı faaliyet göstereceği binanın, hemen yanında oluşturulan çocuk parkı ile 7'den 70'e herkesin faydalanabileceği bir mekân haline geldiğini söyledi. En kısa zamanda bölgeye bir de okul kazandırılacağını müjdeleyen Başkan Yılmaz, Yeni Adliye binasının inşaatının hızla devam ettiğini belirterek, Erkek yatılı Kuran kursu ile Hafızlık kız Kuran kursunun da tamamlanmasıyla birlikte Hisar Mahallesinin birçok yatırımla ilçenin en önemli mahallelerinden birisi haline geleceğini dile getirdi. Hizmetlerine vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yön verdiklerini vurgulayan Başkan Yılmaz, "Hizmet anlayışımızın merkezinde insan var. "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" anlayışıyla hemşerilerimizin ihtiyaç duyduğu her alanda çalışmalar yürütüyoruz. Farabi Aile Sağlığı Merkezimiz, Hisar Mahalle Konağımız ve çocuk parkımız mahallemize ve Gemlik'imize hayırlı olsun" dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık da, son dönemde yapılan hizmetlerle Hisar Mahallesinin modern bir mahalle konumuna geldiğini açıklayarak, Adalet Sarayının da açılmasıyla Mahallenin daha da canlanacağını söyledi. Meclis'te yürütülen çalışmalarla ile ilgili bilgiler veren Işık, Farabi Aile Sağlığı Merkezi, Hisar Mahalle Konağı ve çocuk parkının bölgeye hayırlı olmasını dileyerek, gayretlerinden dolayı Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve ekibini teşekkür etti.

Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş da, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve ekibine teşekkür ederek, "İlçemiz bu güzel hizmetlerle çok daha iyi bir seviyeye kavuşmuş oluyor" dedi.  Farabi Aile Sağlığı Merkezi, Hisar Mahalle Konağı ve çocuk parkının Gemlik'e hayırlı olmasını dileyen Karakuş, emeği geçenlere teşekkür etti.

İçişleri eski Bakanı ve MKYK Üyesi Efkan Ala da, " Öyle bir zamandayız ki dünyadaki büyük devletler bile sıkıntılı dönemler yaşıyorlar. Ama Türkiye Allah'ın izniyle sizin sandıkta ortaya koyduğunuz iradenin oluşturduğu iklim içerisinde yoluna emin adımlarla ilerliyor. Eksiğimiz varsa gidermek zorundayız ki Türkiye'yi hep birlikte hedeflerine ulaştırabilelim" dedi. Farabi Aile Sağlığı Merkezi, Hisar Mahalle Konağı ve çocuk parkının Gemlik'e hayırlı olmasını dileyen Ala, emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından kesilen kurdele ile birlikte sağlık merkezi, mahalle konağı ve çocuk parkı hizmete açıldı. İçişleri eski Bakanı MKYK Üyesi Efkan Ala, Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş,  Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ve beraberindekiler tesisi inceledi. Günün anısına çekilen fotoğraflarla birlikte tören sona erdi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.11.05 11:59 - Son Güncellenme: 2018.11.05 12:07 - HABER MERKEZİ
A