Bursa Gemlik sahili ışıl ışıl

Bursa Gemlik sahili ışıl ışıl

Bursa Gemlik Belediyesi ilçe genelinde hayata geçirdiği aydınlatma projeleri ile kente renk katmaya devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, Atatürk Kordonu ve Gemlik İskelesinde bulunan ekonomik ömrünü tamamlamış ışıklandırma direkleri, Selçuklu motifli yeni LED aydınlatma direkleri ile yenileniyor.

2018.12.05 16:16 - Son Güncellenme: 2018.12.05 16:16 - Bursa Bölge
A
Bursa Gemlik sahili ışıl ışıl

Yürütülen çalışmalar kapsamında ekipler ilk olarak Gemlik iskelesinde 5 metre yükseklikteki LED aydınlatma direklerinin montajını tamamladı. Özellikle olta balıkçılığına gönül veren vatandaşların büyük beğenisini alan modern LED aydınlatmaları ile iskele ışıl ışıl bir görünüme kavuştu.

Öte yandan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ile Atatürk Kordonundan Kayıkhane Mevkiine kadar olan sahil boyunca yerleştirilecek 7 ve 10 metrelik 22 adet LED aydınlatma direkleri için de ihaleye çıkıldığı bildirildi.

İhalenin tamamlanmasının ardından ekipler kısa süre içinde Demokrasi Meydanı ile Atatürk Kordonunu da ışıl ışıl bir görünüme kavuşturacak.

Konuyla alakalı açıklama yapan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik'in marka bir kent olması hedefiyle ilçenin siluetini değiştirecek çalışmalara imza attıklarını belirterek, "Teknolojik yenilikleri yakından takip eden belediyemiz kullanılan LED aydınlatmalar ile mikro ölçekte ilçe ekonomisine makro ölçekte ise ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır. Selçuklu motifli LED aydınlatma çalışmalarımız tamamlandığında insanımızın yoğun bir şekilde kullandığı sahilimiz ışıl ışıl olacak" dedi. Hayata geçirilen ve devam eden projelerle Gemlik'in yükselen bir değer haline geldiğini ifade eden Başkan Yılmaz, "Her geçen gün sorunlar azalıyor ve Gemlik'imiz güzel hizmetler ile şekilleniyor" diye konuştu.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.12.05 16:16 - Son Güncellenme: 2018.12.05 16:16 - Gülcan Tekin
A