Bursa Gemlik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde seminer

Bursa Gemlik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde seminer

Bursa Gemlik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen İletişim-Ekip Çalışması ve Liderlik seminerleri devam ediyor.

2018.09.12 15:19 - Son Güncellenme: 2018.09.12 15:19 - Bursa Bölge
A
Bursa Gemlik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde seminer

Çalışma hayatına MESS Egitim Vakfı'ında Eğitim Uzmanı olarak başlayan, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi bünyesinde ''Sürekli Eğitim Merkezi ''kuran Ergün Karakaya tarafından verilen seminerde mevcut insan ilişkilerinde farkındalığın önemi vurgulandı.

Tepkisel bir hayat süren bireylerin günlük hayatında neleri ıskaladığını anlatan Ergün Karakaya, değişimin bireyde başlaması gerektiğini, ancak bu değişimle sağlıklı ilişkiler içinde olunabileceğini belirtti. Karakaya insan davranışında en büyük etken çevredir, çevreden algılananlar kavramsal düzeyde inanç kalıpları ve iç konuşmalarla davranışa dönüşür.

Davranış değişimi bu kalıpların uyumuyla sağlanır dedi. Seminer GMTAL öğretmenlerine davranış ,düşünce yönetimi ,algı ve liderlik konularında öğrencilere farklı bakış açılarıyla bakabilme yolunu sundu. GMTAL eğitimin önce bireyin içinde gerçekleşen davranış değişimi ile mümkün olduğunu fark eden ,yeniliğe, gelişmeye açık öğretmen ve idare kadrosuyla yeni eğitim yılında pek çok başarıya imza atmaya hazırlanıyor.

Gemlik'in tek Denizcilik ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi olan GMTAL müdürü Hüseyin Er, verilen seminer eğitimiyle ilgili olarak uygulamalarda öğretmenlerin yüksek bir katılım sergilediğini, çalışmaların verimli geçtiğini, modern çağda yeniliği takip etmekle kalmayıp yeniliği hayatına ve mesleğine uygulayan öğretmenleriyle gurur duyduğunu, Gemlik'e teknik donanımını tamamlamış yenilikçi bireyler kazandırmayı  amaç edindiklerini söyledi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.09.12 15:19 - Son Güncellenme: 2018.09.12 15:19 - Gülcan Tekin
A