Bursa Gemlik Belediye Başkanı Yılmaz, esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Bursa Gemlik Belediye Başkanı Yılmaz, esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, yaklaşan yerel seçim öncesi çeşitli cadde ve mahallelerde bulunan esnafları ziyaret ederek kısa süreli sohbetlerde bulunmaya devam ediyor.

2019.02.08 12:16 - Son Güncellenme: 2019.02.08 12:16 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Gemlik Belediye Başkanı Yılmaz, esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Çeşitli meslek dallarında faaliyet gösteren esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunarak ziyaretler gerçekleştiren Başkan Yılmaz, vatandaşları mahallelerinde, esnaf ve iş adamlarını ise iş yerlerinde ziyaret ederek hızlı ve etkili şekilde hizmet veren belediyecilik anlayışlarının sürdüğünü söyledi.

İlçedeki tüm STK ve derneklerle olduğu gibi esnaflarla da sürekli iç içe olduklarına vurgu yapan Başkan Yılmaz, "Sık sık esnafımızı ziyaret edip onların çayını içerek, sorunlarını dinliyor, belediye çalışmalarımız hakkında bilgi verip, fırsat buldukça esnaflarımıza misafir oluyoruz. Esnaf, bir kentin yüzü, vitrini ve o kentin gelişmişlik düzeyini en iyi belirten bir yapı taşıdır. Esnafımızın güler yüzlülüğü daim etmek sıkıntılarını dinleyip çözüm bulmak da bizlere düşüyor ve bunun için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

İlçeye yapılan hizmetlerin yanı sıra bu tür ziyaretlerin de kendilerine moral ve motivasyon sağladığını ifade eden esnaflar da, memnuniyetlerini belirterek, ziyaretlerinden ötürü Başkan Yılmaz'a teşekkür ettiler.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.02.08 12:16 - Son Güncellenme: 2019.02.08 12:16 - HABER MERKEZİ
A