Bursa Gemlik Belediye Başkanı Yılmaz'dan esnaf odasına teşekkür ziyareti

Bursa Gemlik Belediye Başkanı Yılmaz'dan esnaf odasına teşekkür ziyareti

Bursa Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Genel seçim ve Milletvekili seçimleri sonrası teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

2018.08.10 14:40 - Son Güncellenme: 2018.08.10 14:43 - Bursa Bölge
A
Bursa Gemlik Belediye Başkanı Yılmaz'dan esnaf odasına teşekkür ziyareti

Bu kapsamda son olarak, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ile birlikte Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Beki ve yönetimini ziyaret eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, seçimlerde vermiş oldukları desteklerden dolayı Başkan Beki ve yönetimine teşekkür etti.

Mesleki sıkıntıların gündeme geldiği, istek ve dileklerin görüşüldüğü ziyarette konuşan Başkan Yılmaz, her zaman esnaf dostu bir belediye olduklarının bir kez daha altını çizdi. Toplumun nabzını tutan en dinamik unsurun her zaman esnaf olduğunu belirten Yılmaz, "Esnaf toplumun vicdanıdır. Biz alın teri ile rızkını helalinden kazanmak için çalışan esnaflarımızı önemsiyor ve seviyoruz. Esnafa yakın olan, topluma yakın olmuş demektir. Biz de esnafımızla birlikte aynı yöne bakmaya, esnafımız için gayret etmeye, odalarına destek olmaya her zaman devam edeceğiz" diye konuştu.

Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Beki ise, Odanın, Gemlik Belediyesi ile her zaman işbirliği ve uyum içinde çalıştığına vurgu yaparak, "Esnaf ve sanatkârlarımıza her zaman destek veren, esnaf dostu Belediye Başkanımız Sayın Refik Yılmaz'a teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

 

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.08.10 14:40 - Son Güncellenme: 2018.08.10 14:43 - Gülcan Tekin
A