Bursa Gemlik Belediye Başkanı vatandaşlarla bir araya geldi

Bursa Gemlik Belediye Başkanı vatandaşlarla bir araya geldi

Bursa Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, toplumun bütün kesimlerine ulaşmak ve halkın karşılaştığı sorunlara çözüm bulmak amacıyla hayata geçirilen Çay-Simit-Sohbet adlı halk meclisinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

2018.08.17 15:55 - Son Güncellenme: 2018.08.17 16:02 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Bursa Gemlik Belediye Başkanı vatandaşlarla bir araya geldi

Bu kapsamda Gemlik Belediyesi tarafından düzenlenen Çay-Simit-Sohbet buluşmalarının 4.sü Dr. Ziya Kaya Mahallesinde gerçekleşti.

Dedekorkut Sokak'ta bulanan çocuk parkında yoğun katılımın olduğu programda Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın yanı sıra, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Tevfik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Şükran Ersöz ve yönetimi, Dr. Ziya Kaya Mahallesi Muhtarı Enver Çelik, belediye meclis üyeleri, belediye birim amirleri ile mahalle halkı katıldı.

Gemlik Belediyesi olarak her zaman halka hesap verebilir konumda olduklarını ifade eden Başkan Yılmaz, "Mahallelerimizde seçimden seçime giden değil, her fırsatta vatandaşımızın zilini çalarak, sokağında ki eksiğini soran bir belediyecilik anlayışıyla hareket ediyoruz" dedi. "Alt yapıyla başladığımız hizmetler üst yapı, çevre, eğitim, spor ve son olarak toplu hamlesiyle sürdürüyoruz" diye konuşan Başkan Yılmaz, geride kalan 7 yıl içinde Gemlik'in çehresinin değiştiğini dile getirdi. Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesinde yaptırılan bin 400 Konutlu Toplu Konutlarda 1. Etap'ın kurasının Eylül ayında çekileceğini müjdeleyen Başkan Yılmaz, kura sonucu yada gönüllülük esaslı takas yöntemiyle konut sahibi olan vatandaşların, kış gelmeden deniz manzaralı, sağlam zeminli konutlarda güven içinde yaşamlarını sürdüreceklerini kaydetti. Çay ve simit ikramlarıyla da sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlikte vatandaşların taleplerini dinleyerek not alan Yılmaz, sorunların çözümü noktasında da Belediye olarak gerekli hassasiyeti gösterdiklerini kaydetti. Hayata geçirilen tüm projelerle vatandaşa kaliteli hizmet anlayışını benimsediklerini belirten Yılmaz, "Gemlikli hemşerilerimize daha rahat yaşam alanları sunmak için ilk günkü azimle çalışıyoruz. Alt yapısıyla, parklarıyla, spor tesisleriyle, Aile Sağlık Merkezleriyle, okullarıyla, kültür merkezleriyle ve sosyal donatı alanları ile Gemlik'imiz her geçen gün daha da güzelleşiyor" diye konuştu.

Dr. Ziya Kaya Mahalle Muhtarı Enver Çelik de, Gemlik'te yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Refik Yılmaz'a teşekkür ederek, "Belediye Başkanımız çok büyük ve önemli projelere imza attı. Kendisine bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum. Mahalle halkım adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Program bitiminde ise Başkan Yılmaz, ikram çeşmesinden akan Osmanlı şerbetini elleriyle çocuklara ikram etti. Özellikle çocukların ve gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Yılmaz, çocukların istediği üzerine birlikte selfie çektirdi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.08.17 15:55 - Son Güncellenme: 2018.08.17 16:02 - HABER MERKEZİ
A