Bursa Emniyeti'nden 7 bin kişiye narkotik eğitimi

Bursa Emniyeti'nden 7 bin kişiye narkotik eğitimi

Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bu sene içerisinde 7 bin kişiye uyuşturucuyu tanıma eğitimi verdi. Narkotik ekipleri son olarak da BUSKİ'de çalışan 90 personele narkotik eğitimi verdi. Bursa Emniyeti daha önce de postacı ve Bursagaz çalışanlarına da narkotik eğitimi verip uyuşturucu ile mücelede destek almıştı.

2018.11.10 10:12 - Son Güncellenme: 2018.11.10 10:13 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Emniyeti'nden 7 bin kişiye narkotik eğitimi

SEFA BALABAN / BURSADABUGUN

Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri başka kurumlarda çalışan tam 7 bin personele uyuşturucu ile mücadele kapsamında eğitim verdi. Narkotik ekipleri son olarak da, BUSKİ'de çalışan 90 sayaç okuma personeli uyuşturucu ile alakalı bilgilendirdi.

Sayaç okuma personelinin etkin olarak uyuşturucu ile mücadelede destek olmaları açısından uyulturucu maddeleri tanımasıi ihbar etmesi gibi konularda eğitim gören BUSKİ personeli, bundan sonra sahada karşılaştığı narkotik olayları direkt olarak yetkililere iletecek. Bu hızlı ihbar sayesinde de uyuşutucu ile mücadele hız kazanacak. Yetkililerden alınan bilgiye göre, bu eğitimlerin de ileriki tarihlerde devam etmesi planlanıyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.11.10 10:12 - Son Güncellenme: 2018.11.10 10:13 - HABER MERKEZİ
A