Bursa Doğanbey'de asansör skandalı!

Bursa Doğanbey'de asansör skandalı!

Bursa'da binlerce vatandaşı mağdur eden ve kentin tarihi silüetine hançer gibi saplanan Doğanbey kentsel dönüşümünde bir skandal daha yaşandı. 2742 dairenin yer aldığı toplu konut alanında asansörler mühürlendi.

2017.07.17 15:07 - Son Güncellenme: 2017.07.17 15:17 - Bursa Bölge
A
Bursa Doğanbey'de asansör skandalı!
00:33 Bursa Doğanbey'de asansör skandalı!

İLGİLİ VİDEO

Bursa Doğanbey'de asansör skandalı!

Bursa'nın ucubelerinde skandallar bitmek bilmiyor. 

2742 dairenin yer aldığı 23 binalı toplu konut alanında bu kez de asansörler mühürlendi.

Bursa'da binlerce vatandaşı mağdur eden ve kentin tarihi siluetine bir hançer gibi saplnanan Doğanbey kentsel dönüşümünde yaşanan son skandalla ilgili olarak Bursada Bugün muhabirine açıklamalarda bulunan MHP Bursa Osmangazi Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Cemil Aydın, "Defalarca uyardık. Genel ve yerel iktidar olmanın avantajlarını kullanarak Doğanbey Konutlarında yönetim sorununu çözün diyerek, atanmış yönetim yerine hak sahiplerine idareyi verin teklifimizi ısrarla ifade ettik. An itibariyle Doğanbey Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki bazı bloklarda bütün asansörler kapatıldı. Maddi ve yönetim sorunu mu ya da teknik bir sıkıntı mı mevcut? Bölge halkı şikayet ve feryadın yanında çıkış yolu arıyor" dedi.

Öte yandan Doğanbey'de bazı trafoların da patladığı bildirildi. 

Bölge sakinleri yetkili bir muhatap bulamamaktan isyan etme noktasına geldiğini belirtirken, kent yöneticilerinin bu manzaraya daha ne kadar seyirci kalacağı merak konusu.

Doğanbey sık sık fuhuş ve asayiş olaylarıyla da gündeme geliyor. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.07.17 15:07 - Son Güncellenme: 2017.07.17 15:17 - Yaman Kaya
A