Bursa'daki PKK operasyonu! 6 kişi...

Bursa'daki PKK operasyonu! 6 kişi...

Bursa'da PKK propagandası yaptığı tespit edilen 6 kişi tutuklandı. 

2017.10.18 14:19 - Son Güncellenme: 2017.10.18 17:01 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'daki PKK operasyonu! 6 kişi...
00:47 Bursa'da terör operasyonu!

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da terör operasyonu!

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz günlerde Bursa ve Siirt'te eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyon kapsamında PKK propagandası yaptıkları tespit edilen 8 kişi gözaltına alındı. Bu şüphelilerden 6'sı çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı.

Tutuklananlar arasında HDP Bursa İl Eş Başkanı Yüksel Akgül de bulunuyor.

Bursa'da, terör örgütü propagandası yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan, aralarında HDP Bursa İl Başkanı Yüksel Akgün'ün de bulunduğu 8 zanlıdan 6'sı tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan zanlıların emniyetteki sorguları tamamlandı. 

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan, aralarında HDP Bursaİl Başkanı Yüksel Akgün'ün de bulunduğu 6'sı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer 2'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında HDP İl Başkanı Akgün'ün de bulunduğu 8 partili hakkında terör örgütü propagandası yaptıkları iddiasıyla gözaltı kararı çıkarılmıştı.

Bunun üzerine harekete geçen Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, zanlılara ait adreslere operasyon düzenlemişti. Gözaltına alınan zanlılar, emniyete getirilmişti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.10.18 14:19 - Son Güncellenme: 2017.10.18 17:01 - HABER MERKEZİ
A