Bursa'daki patlama güvenlik kamerasına yansıdı

Bursa'daki patlama güvenlik kamerasına yansıdı

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde tek katlı bir ev, doğalgaz sıkışması nedeniyle meydana gelen, 1 kişinin öldüğü 2 kişinin yaralandığı patlama anları güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

2018.03.21 20:03 - Son Güncellenme: 2018.03.21 20:13 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'daki patlama güvenlik kamerasına yansıdı
00:21 Bursa'daki patlama güvenlik kamerasına yansıdı

İLGİLİ VİDEO

Bursa'daki patlama güvenlik kamerasına yansıdı

Olayın yaşandığı sokaktaki kameraya yansıyan görüntülerde, 18 yaşında yaşamını yitiren Elif Geldi ile yaralanan Şehmus Bora'nın (32) evin önüne geldikleri sırada şiddetli bir patlama yaşandığı görülüyor.

Görüntülerde, patlama sonrası sokağın tozla kaplandığı, çevredeki vatandaşların yardım için olay yerine koştukları anlar yer alıyor.

- Olay

Sabah saatlerinde Bahar Mahallesi Ziya Paşa Sokak'taki tek katlı bir evde doğalgaz sıkışması nedeniyle patlama meydana gelmiş, yıkılan evdeki Hikmet Güner ile yoldan geçen Elif Geldi (18) ve Şehmus Bora (32) yaralanmıştı. Elif Geldi, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

GENÇ KIZIN BABASI DA YARALANDI

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen ve 18 yaşındaki Elif Geldi'nin hayatını kaybettiği kazada genç kızın babası İsa Geldi'nin de yaralandığı belirlendi. Olay sırasında başından hafif şekilde yaralanan İsa Geldi'nin de götürüldüğü Muradiye Devlet Hastanesi'nde yapılan tedaviden sonra taburcu edildiği öğrenildi. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.03.21 20:03 - Son Güncellenme: 2018.03.21 20:13 - HABER MERKEZİ
A