Bursa'daki mühendisler tanışma kahvaltısında buluştu

Bursa'daki mühendisler tanışma kahvaltısında buluştu

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Gençlik Komisyonu, mesleğe yeni başlayan inşaat mühendislerini bir araya getirerek kaynaşmalarını sağlamak için tanışma kahvaltısı düzenledi.

2018.08.14 12:18 - Son Güncellenme: 2018.08.14 12:20 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'daki mühendisler tanışma kahvaltısında buluştu

İMO Bursa Şubesi Gençlik Komisyonu, genç inşaat mühendislerini, tanışması ve stres atması için Botanik Park Otantik Restoranda gerçekleştirilen kahvaltıda buluşturdu. Tavla ve langırt turnuvalarının da yapıldığı kahvaltıda genç inşaat mühendisleri, sohbet etme ve eğlenme fırsatı buldu. İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinin de genç mühendisleri yalnız bırakmadığı kahvaltıda mesleki dayanışma gerçekleştirildi.  

İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, genç mühendis sayısının giderek arttığını belirterek, "Şube Yönetim Kurulu olarak her zaman genç meslektaşlarımızın yanındayız. Üyelerimizin, sadece mesleki gelişim ve deneyimlerinin artması için değil sosyal etkinliklerde bulunabilmeleri içinde fırsat yaratıyoruz. Gençlik Komisyonumuzun düzenlediği bu tür etkinlikler, genç meslektaşlarımızı daha yakından tanıma ve onların taleplerini dinleme olanağı sağlıyor. Etkinliklerde gençlerimizi bir arada görmek bizi mutlu ediyor" dedi.

İMO Bursa Şubesi Gençlik Komisyonu Başkanı Oğuzhan Kurt da, sosyal etkinlikleri sürdürmeye devam edeceklerini söyleyerek, "Aynı sorunları paylaştığımız meslektaşlarımızla bir araya gelerek hem tanışma hem sıkıntılarımızı paylaşma hem de eğlenme imkanı bulduk. Artan üye sayımızla birlikte meslektaşlarımızın farkındalıklarını arttırmak istiyoruz" diye konuştu.

Yarışmaların ardından birinci olanlara hediyeleri Yönetim Kurulu Üyesi Burak Alp Özbek ve Komisyon Başkanı Oğuzhan Kurt tarafından verildi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.08.14 12:18 - Son Güncellenme: 2018.08.14 12:20 - HABER MERKEZİ
A