Bursa'da yol ortasına mezar diktiler! İşte nedeni.. (ÖZEL HABER)

Bursa'da yol ortasına mezar diktiler! İşte nedeni.. (ÖZEL HABER)

Nilüfer'e bağlı 29 Ekim Mahallesi sakinleri, yaşadıkları yol mağduriyetini o yola mezar dikerek dile getirdi. Görenleri hayrete düşüren manzaranın nedeni ise pes dedirtti.

2018.12.19 09:21 - Son Güncellenme: 2018.12.19 09:32 - Bursa Bölge
A
Bursa'da yol ortasına mezar diktiler! İşte nedeni.. (ÖZEL HABER)
02:21 Bursa'da yol ortasına mezar diktiler! İşte nedeni.. (ÖZEL HABER)

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da yol ortasına mezar diktiler! İşte nedeni.. (ÖZEL HABER)

HABER: BURCU SEKMEN KAMERA: SEFA BALABAN

29 Ekim Mahallesi 339'uncu sokakta yaşanan yol sorunu, mahalle sakinlerini illallah dedirtti. Trafik açısından oldukça işlek olan bu sokakta birkaç ay önce yolun bir kısmının bölünerek bütününün bozulması başta Ömürlü ve Erguvan Apartmanı sakinleri olmak üzere bir çok vatandaşı mağdur etti. Sokakta araçların geçişinden site sakinlerinin otoparklarına giriş çıkışına kadar bir çok konuda sorun yaşanınca vatandaşta çareyi bozuk yola mezar dikmekte buldu.

Site sakinleri sokağa diktikleri mezarı ise şöyle açıkladı:"Bu yol o kadar tehlikeli bir halde ki, birine mezar olacak diye korkuyoruz. Biz de buna neden olan kişileri kınayarak, diğer vatandaşlarında dikkatini çekmek istiyoruz. Bu yol hepimizin,birlik olarak sorunumuzu çözelim"

Site sakinlerinden Burhan Babutçu, yaşadıkları mağduriyetle ne bir muhatap bulabildiklerini ne de sorunu çözemediklerini savunarak, "Yolun bölünmüş kısmı, aylar önce yer sahibi olduğunu eden şahıs tarafından bu hale getirildi. Biz yıllardır burada oturuyoruz. Öyle bir yerde yaptılar ki bunu; otoparka girip çıkarken zorlanıyoruz,belediyenin çöp arabası bile buraya geldiğinde geçemiyor. Burası adeta ölüm yolu oldu. Çocuklarımızı sokakta oynamaya gönderemiyoruz. Hele ki akşam olduğunda işler iyice karışıyor çünkü araçlar karanlıkta bölünmüş yolu farketmiyor ve çamura saplanıyor. Burası çok işlek bir cadde ancak araçlar geçerken zorlanıyor ve tehlikeli oluyor. Sokaktaki tüm çöp konteynerlarında araçların çarpma izleri var" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.12.19 09:21 - Son Güncellenme: 2018.12.19 09:32 - Şeyma Nur Sezgin
A