Bursa'da uyuşturucu zanlısı dehşet saçtı!

Bursa'da uyuşturucu zanlısı dehşet saçtı!

Bursa'da çok sayıda suçtan sabıkası bulunan ve hakkında yakalama kararı olan uyuşturucu zanlısı M.S. Osmangazi ilçesi Çiftehavuzlar Mahallesi'nde pompalı tüfekle etrafa ateş açtı. Zanlı 1'i ağır olmak üzere 3 kişiyi yaraladı.

2017.07.20 20:52 - Son Güncellenme: 2017.07.20 21:07 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da uyuşturucu zanlısı dehşet saçtı!
01:50 Bursa'da uyuşturucu zanlısı dehşet saçtı!

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da uyuşturucu zanlısı dehşet saçtı!

Bursa'da hakkında yakalama kararı olan uyuşturucu zanlısı M.S. yunus ekipleri tarafından gözaltına alındı. Evinde yapılan aramada ruhsatsız silah da bulunan zanlı çıkarıldığı mahkemede hakim tarafından serbest bırakılınca uyuşturucuyla amansız bir mücadale içinde olan ve çok sayıda başarılı operasyona imza atan Bursa polisinin tüm çabası boşa gitti.

Zanlı serbest kaldıktan sonra gittiği Osmangazi ilçesine bağlı Çiftehavuzlar Mahallesi'nde dehşet saçtı. Pompalı tüfekle etrafa ateş açan Roman zanlı M.S. üç kişiyi yaraladı.

Yaralılar ambulansla hastaneye sevk edilirken birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olay mahallede tansiyonu yükseltince bölgeye çok sayıda çevik kuvvet sevk edildi. Mahalle ablukaya alınırken vatandaşlar çok sayıda sabıkası bulunan zanlının mahkemece serbest bırakılmasına isyan etti.

Polisin uyuşturucuyla mücadelede elinden geleni yaptığını ancak mahkeme kararları yüzünden olayların bitmediğini bildiren mahalle sakinleri hakimlerin aldıkları kararlarla polislerin çalışmalarına darbe vurmamasını istediklerini kaydetti.

Öte yandan zanlı polis ekiplerince olayı gerçekleştirdiği silahlıyla yeniden yakalandı.

Bursa'da uyuşturucu sattığı iddia edilen aile fertleri ile mahalleli arasında kavga çıktı. Evin içinden pompalı tüfekle ateş edilmesi sonucu 2'si kadın 3 kişi yaralandı. Yaşanan gerginlik sonucu evde yaşayan aile polis tarafından uzaklaştırıldı. 

Edinilen bilgiye göre, Fatih Mahallesi'nde akşam saatlerinde mahalle sakinlerinin uyuşturucu sattığını iddia ettiği aileden baba M.Ş. ve oğlu E.Ş., "Beni kim ihbar etti" diye bağırarak evin içinden pompalı tüfekle sokağa 2 el ateş etti. Ateşlenen fişekten çıkan saçmalar M.O, N.O. ve H.N.O'ya isabet etti. Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Çevik kuvvet olay yerinde önlem alarak, mahalle sakinlerini güçlükle sakinleştirdi. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırılırken, uyuşturucu sattığı iddia edilen aile fertleri polis tarafından emniyete götürüldü. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Mahalleli ise aileyi istemediklerini dile getirerek, aileye hakaretler savurdu. Olaya karışan M.Ş. ve oğlu E.Ş.'nin evine daha önce Bursa narkotik polisinin baskın yaptığı ve 79 gram esrar maddesi ele geçirdiği öğrenildi. Şahısların savcılık tarafından serbest bırakılmasının ardından kavganın çıktığı iddia edildi. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.07.20 20:52 - Son Güncellenme: 2017.07.20 21:07 - HABER MERKEZİ
A