Bursa'da üniversite öğrencisi köpek saldırısıyla yaralandı

Bursa'da üniversite öğrencisi köpek saldırısıyla yaralandı

Bursa'da bir iş yerindeki köpek üniversite öğrencisine saldırdı. Ayaklarından ve kollarından yaralanan genci havaya ateş açarak köpekleri korkutan esnaf kurtardı. 

2019.01.17 10:45 - Son Güncellenme: 2019.01.17 10:47 - Bursa Bölge
A
Bursa'da üniversite öğrencisi köpek saldırısıyla yaralandı
01:28 Bursa'da üniversite öğrencisi köpek saldırısıyla yaralandı

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da üniversite öğrencisi köpek saldırısıyla yaralandı

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Osmangazi ilçesi Panayır Mahallesinde meydana geldi. Uludağ Üniversitesinde okuyan 20 yaşındaki Muammer U. otobüsten evine gitmek için indiği sırada, yol kenarında bulunan bir fidan çiftliğine ait bir köpeğin saldırısına uğradı.

Yolda yürüdüğü sırada işyerindeki köpekleri fark edip hızlanmaya başlayan Muammer U. köpeklerin koşarak üzerine doğru geldiğini gördü.

Kaçmaya çalışan gence saldıran köpeklerden birisi Muammer U.'yu bacağından ısırarak yere düşürdü. İşyerindeki köpeğin kol ve ellerinden de ısırdığı genç yaralandı. Olayı gören çevredeki bir esnaf tabancasıyla havaya ateş açarak köpeği korkuttu.

Bu sırada yaralı Muammer U. ise yan tarafta bulunan otomobil galerisinin bulunduğu alanın duvarından içeriye atlayarak kurtulmayı başardı. Muammer U. olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Muammer U. tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, çiftlik sahibi İ.M. ve tabancayla havaya ateş eden A.K. ifadeleri alınmak üzere Demirtaş Polis Karakoluna götürüldü. Olayla ilgili tahkikat sürüyor. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.01.17 10:45 - Son Güncellenme: 2019.01.17 10:47 - Gülcan Tekin
A