Bursa'da Turizm Bakanı'ndan İngilizce sürprizi

Bursa'da Turizm Bakanı'ndan İngilizce sürprizi

Rumeli Turizm Zirvesi'19 galasına katılan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, konuklara İngilizce hitap ederek büyük sürpriz yaptı.

2019.03.16 20:29 - Son Güncellenme: 2019.03.17 12:25 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da Turizm Bakanı'ndan İngilizce sürprizi

Rumeli Turizm Zirvesi'19 galası, Bulgaristan, Kosova, Makedonya, Romanya ve Yunanistan'dan Bursa'ya gelen yaklaşık 80 operatörden oluşan heyet ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımı ile gerçekleşiyor.

BTSO'da düzenlenen galada konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sürpriz yaptı ve konuklara İngilizce hitap ederek salondan büyük alkış aldı.

Bursa için önem taşıyan Balkan ülkeleri hedeflenerek Bulgaristan, Kosova, Makedonya, Romanya ve Yunanistan'dan getirilen yaklaşık 80 operatörden oluşan heyet, 3 gündür Bursa'da çeşitli etkinlik, gezi ve toplantılara katılmıştı.

Etkinlik çerçevesinde Balkan ülkelerinden turist akışının artması ve Bursa'nın tüm turizm zenginliklerinin tanıtımının yapılması amaçlanmıştı. Zirvede Balkan ülkelerinden getirilecek alım heyetlerine yapılacak yerinde tanıtım ve B2B görüşmeleri ile turist akışının artması ve karşılıklı iş birliğinin başlatılmasını hedefleniyor.

RUMELİSİAD, TÜRSAB Güney Marmara Bölge Temsil Kurulu, GÜMTOB ve BUSAT iş birliği ile gerçekleştirilen proje büyük ilgi gördü.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.03.16 20:29 - Son Güncellenme: 2019.03.17 12:25 - HABER MERKEZİ
A