Bursa'da trafikte tepki çeken görüntü!

Bursa'da trafikte tepki çeken görüntü!

Bursa'da içinden çıkılmaz hale gelen trafiğin en önemli sebeplerinden biri de şüphesiz zamansız olarak şehir merkezinde dolaşan kamyonlar. Bugün çekilen ve sosyal medyada tepkilere neden olan aşırı yüklenmiş bir kamyonun fotoğrafı denetimlerin yetersizliğini yine gözler önüne serdi.

2017.11.13 13:27 - Son Güncellenme: 2017.11.13 13:48 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da trafikte tepki çeken görüntü!
04:00 Bursa'da trafik çilesine "şahin" ve "atmaca"lı çözüm

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da trafik çilesine "şahin" ve "atmaca"lı çözüm

Bursa'da "şahin" timlerinin ardından devreye sokulan "atmaca" timleri, trafik çilesini ortadan kaldıracak denmişti ancak aradan geçen sürede Bursa trafiğinin durumunda önemli bir değişiklik olduğunu söylemek pek mümkün değil. 

Kentte içinden çıkılmaz hale gelen trafiğin en önemli sebeplerinden biri de zamansız olarak şehir merkezinde dolaşan kamyonlar. Bugün çekilen ve sosyal medyada tepkilere neden olan aşırı yüklenmiş bir kamyonun fotoğrafı denetimlerin yetersizliğini bir kez daha ortaya koydu.

Şahin ve atmaca timlerinin de trafik sorununa bir çare olmadığını, denetimlerin yetersiz kaldığını bildiren vatandaşlar bazı trafik polislerinin benzinliklerde uyuduğunu da iddia ederken uygulamaların sıklaştırılmasını talep etti. 

Bursalılar Vali İzzettin Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı denetimlerin artırılması noktasında göreve çağırdı. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.11.13 13:27 - Son Güncellenme: 2017.11.13 13:48 - HABER MERKEZİ
A