Bursa'da suç makinesi damda yakalandı

Bursa'da suç makinesi damda yakalandı

Bursa'da bir kişiyi silahla yaralayan şahıs, Jandarmanın sıkı takibi sonucu yakalandı. İkametinde arama yapıldığı sırada kaçmak isteyen suç makinesi, yandaki evin çatısında yakalandı. Y.K. olduğu belirlenen şahsın evinde ve arabasında yapılan aramada uyuşturucu madde ve ruhsatsız silah ele geçirildi. Y.K.'nın 4 ayrı suçtan da kaydı olduğu bildirildi.

2019.03.26 09:55 - Son Güncellenme: 2019.03.26 11:34 - Bursa Bölge
A
Bursa'da suç makinesi damda yakalandı

SEFA BALABAN / BURSADABUGUN

Bursa'da Jandarma ekipleri Kestel Derekızık mevkiinde bir aracı durdurmak istedi. Ancak araç dur ihtarına uymadı. Yaşanan kovalamaca sonucu araç Karapınar mahallesinde kaza yaptı, sürücü kaçtı. Yapılan incelemeler sonucunda aracın Mudanya İlçesi Tirilye mahallesinde bir kişiyi silahla yaralayan Y.K. olduğu tespit edildi.

Y.K.'nın ayrıca 3 hırsızlık ve 1 mala zarar vermeden de kaydı olduğu tespit edildi. Araçta yapılan aramada  10 gram metamfetamin ve ruhsatsız silah ele geçirildi. Şahsız adresini tespit eden ekipler eve baskın düzenledi. Jandarmanın arama yaptığı sırada kaçmak isteyen Y.K. yaşanan kısa kovalamaca sonucu yan evin çatısında yakalandı. Y.K.'nın yapılan sorgusunda suçlarını itiraf ettiği belirtildi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.03.26 09:55 - Son Güncellenme: 2019.03.26 11:34 - Şeyma Nur Sezgin
A