Bursa'da şehrin göbeğinde Türk Telekom skandalı! İş merkezinin çatısına çıkıp... (ÖZEL HABER)

Bursa'da şehrin göbeğinde Türk Telekom skandalı! İş merkezinin çatısına çıkıp... (ÖZEL HABER)

Bursa'da şehrin göbeğinde Türk Telekom abonelerinin telefonlarının çekmemesi büyük sıkıntıya neden oluyor. İş merkezinde çalışanlar, bina çatısına çıkarak telefon görüşmelerini yapmaya çalışırken, vatandaşlar duruma isyan etti.

2019.04.16 10:17 - Son Güncellenme: 2019.04.16 11:19 - Bursa Bölge
A
Bursa'da şehrin göbeğinde Türk Telekom skandalı! İş merkezinin çatısına çıkıp... (ÖZEL HABER)
02:14 Bursa'da şehrin göbeğinde Türk Telekom skandalı! İş merkezinin çatısına çıkıp... (ÖZEL HABER)

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da şehrin göbeğinde Türk Telekom skandalı! İş merkezinin çatısına çıkıp... (ÖZEL HABER)

HABER: BURCU SEKMEN - KAMERA: SEFA BALABAN

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde Türk Telekom kullanıcıları, cep telefonu hatlarının çekmemesine isyan etti. Beşevler Mahallesi'ndeki Karya Güçlü Modern İş Merkezi'nde çalışan vatandaşlar, Türk Telekom'un yaklaşık 1 aydan bu yana cep telefon hatlarının çekmediğini ve büyük sıkıntı yaşadıklarını söyledi. İş görüşmelerini cep telefonu hatlarından yapan işyeri sahipleri, "Türk Telekom yetkilileriyle uzun zamandan bu yana görüşme yapıyoruz. Telefonlarımızın çekmediğini söylüyoruz. Bize verilen cevap aynı. 'Şikayetinizi aldık, yetkili arkadaşlarımız ilgilenecek'. Sonuç yok. Birçok iş görüşmemizi yapamadığımız için maddi kayba uğradık. Artık ya çözüm bulunsun ya da hatlarımızı değiştireceğiz" dediler.

"HATLARIMIZI TOPLU HALDE İADE EDECEĞİZ.."

İş merkezinde çalışan vatandaşlar ise, Türk Telekom hattı kullandıkları için arkadaşları tarafından dışlandıklarını belirterek, "Arkadaşlarımız, telefonumuz çekmediği için bizimle görüşmek istemiyor. Şehrin göbeğinde bu çağda böyle bir durum Türk Telekom'a yakışıyor mu? Her yerde çekiyor diye reklam yapıyorlar ancak Bursa'nın göbeğinde cep telefonlarımızla görüşemiyoruz. Bu işe acil çözüm bekliyoruz. Yoksa hatlarımızı toplu olarak iade edeceğiz" diye konuştular.

CEP TELEFONU ÇEKMEDİĞİ İÇİN NİŞANLISINDAN AYRILDI

İş merkezindeki işyerlerinden birinde çalışan bir vatandaş ise, "Cep telefonu çekmediği için nişanlım ile sürekli sorun yaşadım. Benim iş yerinde olduğuma inanmadı. 'Şehrin göbeğinde telefon çekmez mi?' diye bana tepki gösteriyordu. Tartışmalarımız alevlendi ve ayrıldık. Bunun sorumlusu Türk Telekom'u kınıyorum. Bizim evlenmemize engel oldu" ifadelerini kullandı. Öte yandan, Beşevler Mahallesi Yıldırım Caddesi'ndeki Türk Telekom'a ait baz istasyonu kaldırıldığı için bu bölgede cep telefon hatlarının çekmediği, Türk Telekom yetkililerinin baz istasyonu koymak için yer arayışında olduğu öğrenildi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.04.16 10:17 - Son Güncellenme: 2019.04.16 11:19 - Cemile Köseoğulları
A