Bursa'da sabah babayı, akşam oğlunu vuran 2 kişi adliyeye sevk edildi

Bursa'da sabah babayı, akşam oğlunu vuran 2 kişi adliyeye sevk edildi

BURSA'nın İnegöl ilçesinde önceki sabah Yusuf Candar'ı (56) evinde tabancayla vurarak yaralayıp, akşam da oğlu Yavuz Candar'ı (34) çalıştığı iş yerinde öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Kahraman A. (25) ve Murat G. (32), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan sanıklardan Kahraman Alemdar tutuklanırken, Murat G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

2018.11.17 13:24 - Son Güncellenme: 2018.11.17 20:28 - Bursa Bölge
A
Bursa'da sabah babayı, akşam oğlunu vuran 2 kişi adliyeye sevk edildi
00:46 Bursa'da katil zanlısından 'pes' dedirten yanıt: "Cinayeti zevkten işledim"

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da katil zanlısından 'pes' dedirten yanıt: "Cinayeti zevkten işledim"

İlçeninin Yeniceköy Mahallesi'nde önceki gün 2 kişi, kapıyı kırarak girdikleri evde Yusuf Candar'ı tek kurşunla yaraladı. Ağır yaralanan Yusuf Candar, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Aynı gün akşam saatlerinde ise bu kez, Yusuf Candar'ın oğlu Yavuz Candar silahlı saldırıya uğradı. İşyerindeki saldırıda Candar da ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Yavuz Candar, doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı.

Olayın ardından güvenlik güçleri, rahat tavırlarıyla güvenlik kameralarına yansıyan şüphelilerin Kahraman A. ve Murat G. olduğunu tespit etti. İki şüpheli gece saatlerinde polis tarafından gözaltına alındı. Özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerden Kahraman A. basın mensuplarının 'Neden öldürdün?' sorusuna 'Zevkten' cevabını verdi.

​Emniyetteki işlemleri tamamlanan Kahraman A. ve Murat G., yoğun güvenlik önlemleri altında bugün adliyeye sevk edildi. Polis, şüphelilerin emniyetten çıkarılışı ve adliyeye getirilişi sırasında görüntü alınmasına izin vermedi. 

Mahkemeye çıkartılan sanıklardan Kahraman Alemdar tutuklanırken, Murat G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.11.17 13:24 - Son Güncellenme: 2018.11.17 20:28 - Ali Yaşar
A