Bursa'da polisten terminalde uyuşturucu operasyonu

Bursa'da polisten terminalde uyuşturucu operasyonu

Bursa'da polisin yaptığı uyuşturucu operasyonları kapsamında 11 kişi gözaltına alındı. Yakalanan zanlılardan 7'si hakkında kullanmak için uyuşturucu madde satın almak veya bulundurmak suçundan adli işlem yapılırken, 4 zanlı ise uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

2017.12.11 14:15 - Son Güncellenme: 2017.12.11 14:21 - Bursa Bölge
A
Bursa'da polisten terminalde uyuşturucu operasyonu
00:32 Bursa'da polisten uyuşturucu operasyonu

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da polisten uyuşturucu operasyonu

Bursa polisi uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Bursa genelinde gerçekleştirilen operasyonel çalışmalar neticesinde kullanmak için uyuşturucu madde satın almak veya bulundurmak suçundan 7 kişi yakalandı. Yakalanan şahısların üzerinde çeşitli miktarlarda sentetik kannabinoid ve esrar maddeleri ele geçirildi. Konu ile ilgili devam eden çalışmalardaysa sözkonusu şahıslara uyuşturucu maddeleri sattıkları tespit edilen E.K., M.Ç. ve M.S. isimli zanlılar yakalandı. 

Bursa'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan bir diğer operasyondaysa Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminalinde H.E. isimli zanlı yakalandı. Yakalanan zanlının üzerinde şeffaf kilitli poşetler içinde toplam 90 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirildi. 

E.K., M.Ç. ve M.S. ile terminalde yakanan H.E. isimli zanlılar uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Yakalanan zanlılardan 7'si hakkındaysa kullanmak için uyuşturucu madde satın almak veya bulundurmak suçundan adli işlem yapıldı.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.12.11 14:15 - Son Güncellenme: 2017.12.11 14:21 - Yaman Kaya
A