Bursa'da 'Papirüsten Tablete' sergisi

Bursa'da 'Papirüsten Tablete' sergisi

Bursalı basın mensubu Samet Aygüç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde, gazetecileri fotoğrafladığı sergisini açtı. 

2018.01.12 09:33 - Son Güncellenme: 2018.01.12 09:38 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da 'Papirüsten Tablete' sergisi

Bursalı basın mensubu ve fotoğrafçı Samet Aygüç, ilk kişisel sergisini Karaman Dernekler Yerleşkesi'nde açtı. Nilüfer Belediyesi, Bursa Gazeteciler Cemiyeti ve Fujifilm iş birliğiyle Tofaş Spor Kulübü'nün ana sponsorluğunda düzenlenen 'Papirüsten Tablete' isimli sergide Bursalı 34 isim fotoğraflandı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde yapılan açılışa Nilüfer Belediye Başkanvekili Naci Kale, Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı, Basın İlan Kurumu Bursa İl Müdürü Osman Başeğmez, Tofaş Spor Kulübü temsilcisi Can Efe Şekerci ve Fujifilm Bursa yetkilisi Alper Kölemen katıldı.

Samet Aygüç, kameraların ardında hayatı fotoğraflayan ve kaleme alan meslektaşlarının çalışma anlarını çeşitli kurgularla kaydettiğini ifade etti. Aygüç, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından konuklarla sergiyi gezerek fotoğraflardaki kompozisyonları ve çekim hikayelerini anlattı.

Bursa'da halen görev yapan, emekli olan gazetecilerin ve genç basın mensuplarının fotoğraflarının buluştuğu sergi 17 Ocak Çarşamba gününe kadar Karaman Dernekler Yerleşkesi'nde açık kalacak.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.01.12 09:33 - Son Güncellenme: 2018.01.12 09:38 - HABER MERKEZİ
A