Bursa'da özlenen tablo. İki rakip bir arada dostluk mesajı verdi

Bursa'da özlenen tablo. İki rakip bir arada dostluk mesajı verdi

Yerel seçimlere yaklaşık 70 gün kala Nilüfer Belediye Başkanı ve CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, Bursa Büyükşehir Berlediye Başkanı ve AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti. İki rakip bir araya gelerek dostluk mesajı verdi ve birbirlerine seçim sürecinde başarılar diledi.

2019.01.21 15:32 - Son Güncellenme: 2019.01.21 15:41 - Bursa Bölge
A
Bursa'da özlenen tablo. İki rakip bir arada dostluk mesajı verdi
05:44 Bursa'da özlenen tablo. İki rakip bir arada dostluk mesajı verdi.

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da özlenen tablo. İki rakip bir arada dostluk mesajı verdi.

SEFA BALABAN - BURCU SEKMEN / BURSADABUGUN

Yerel seçim günü yaklaştı, adaylar belli oldu. Seçime az bir süre kala Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışan iki güçlü rakip bir araya geldi. Nilüfer Belediye Başkanı ve CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, Bursa Büyükşehir Berlediye Başkanı ve AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti. İkili yaptıkları açıklamalarda dostluk mesajı verirken "Kazanan Bursa olacak" dedi. Başkan Aktaş'a vermiş olduğu emeklerden ötürü teşekkür eden Mustafa Bozbey, "Özellikle ketimizin yöneticilerini ziyaret ederek, hem sağlıklı hem de demokrasinin kurallarına uygun seçimin sürdürülmesi ve aynı zamanda da görüş alışverişinde bulunmak ve başarılar dilemek amacıyla yapmış olduğumuz ziyaretler. Ben sayın başkanımıza da bu zamana kadar vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bir önceki başkanlarımıza da sayın başkanımızın huzurlarında teşekkür ediyorum. Zaman içerisinde Bursa gelişti ve büyüdü. Bizim de aday olmamızın amacımızından bir tanesi daha yaşanabilir bir Bursa. Sayın başkanımız da aynı şekilde aday. Ben sayın başkanımıza da başarılar diliyorum. Sonuç itibari ile Bursa kazanacak. Birbirimize destek olmaya çalışacağız. Biz projelerimiz ile destek olacağız. Neticede bizim için Bursa önemli. 31 Mart'dan itibaren de Bursa halkı kime vizeyi verirse ve Bursa halkı kimi takdir ederse ondan sonra da birbirimize destek olmaya devam edeceğiz. Yapmış olduğu güzel işlerde yanında olduk ve yanında olmaya da devam edeceğiz. Sağlıklı güzel bir seçim olacağına inanıyorum ve hizmetler konusunda da Bursa halkı kendilerine göre değerlendirdikleri en iyi adaya da oy vereceklerdir" dedi.

Alinur Aktaş ise Başkan Bozbey'e ziyareti için teşekkür ederek "Başkanımızın ifade ettiği gibi yaklaşık 70 gün sonra seçimler olacak. Öncelikle temennimiz ve duamız seçimlerin kazasız, belasız ve sorunsuz şekilde geçmesi. Demokrasinin gereği olarak insanlar seçime girecekler ve hür iradeleri ile bu güne kadar yapılanlar,  yapılmak istenenleri göz önüne alarak tercih yapacaklar. Yine sandıktan çıkan karar hepimizin başının üzerinde. Demokrasinin gereği de budur zaten. Ben sayın başkanımıza nezaketi için çok teşekkür ediyorum. Kendisine kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Bursa bir tarih ve kültür şehri. Herkesin Bursa'ya dair projeleri var. Önemli olan bunları yaparken doğru adımların atılması. Ben herkese başarılar diliyorum. Sayın başkana da ziyaretleri için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.01.21 15:32 - Son Güncellenme: 2019.01.21 15:41 - Şeyma Nur Sezgin
A