Bursa'da Özel Anadolu Hastanesi'nin acı kaybı

Bursa'da Özel Anadolu Hastanesi'nin acı kaybı

Özel Anadolu Hastanesi'nde Anestezi ve Reanimasyon Bölümü'nde görev yapan Uzm. Dr. İhsan Magunacı, bu sabah geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

2019.05.27 13:49 - Son Güncellenme: 2019.05.27 13:53 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da Özel Anadolu Hastanesi'nin acı kaybı

Özel Anadolu Hastanesi çalışanları, çalışma arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Özel Anadolu Hastanesi'nde Anestezi ve Reanimasyon Bölümü'nde görev yapan Uzm. Dr. İhsan Magunacı, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

1966 yılında Rize-Çayeli doğumlu olan Magunacı, 2009 yılından bu yana Özel Anadolu Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon Bölümü'nde Uzman olarak görevini sürdürüyordu.

Evli ve iki çocuk babası olan merhum Magunacı için 28 Mayıs 2019 (yarın) saat 09.30'da Anadolu Hastanesi'nde cenaze töreni yapılacak.

Dr. Magunacı, Çamlıca Merkez Camisi'nde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından, Misi Köyü mezarlığına defnedilecek.

Acımız büyük

Özel Anadolu Hastanesi, Özel Esentepe Hastanesi ve Metafiz Tıp Merkezi'ni bünyesinde barındıran Kopal Sağlık Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ergin Kopal yaptığı açıklamada, çalışma arkadaşlarını kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Dr. Magunacı'nın uzun yıllardır hastane bünyesinde başarıyla görev yaptığını vurgulayan Kopal, "Değerli çalışma arkadaşımız Uzm. Dr. İhsan Magunacı'ya Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine ve Anadolu Hastanesi'ne baş sağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.05.27 13:49 - Son Güncellenme: 2019.05.27 13:53 - HABER MERKEZİ
A