Bursa'da Osmangazi büyük değer kaybetti!

Bursa'da Osmangazi büyük değer kaybetti!

MHP Bursa Osmangazi Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Cemil Aydın, "Osmangazi ve Bursa'mızın bir zamanlar en işlek, konut ve ticaret merkezi ana caddelerimizin değer kaybettiğini, bunun için Osmangazi Belediye Başkanlığının bir arayış ve çalışma sistemine girmesini Osmangazi Belediye Meclisinde Başkanlık Makamına defalarca ifade ettik. Osmangazi Belediye Başkanlığınca açıklanan 2017 rayiç bedelleri de bu tespitlerimizi haklı çıkarmıştır" dedi.

2017.08.11 12:35 - Son Güncellenme: 2017.08.11 12:46 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'da Osmangazi büyük değer kaybetti!
02:30 Bursa İnönü Caddesi estetikle buluştu

İLGİLİ VİDEO

Bursa İnönü Caddesi estetikle buluştu

MHP'li Aydın, "Osmangazi değer kaybediyor" başlığıyla yaptığı açıklamada, "Atatürk Caddesi metrekaresi 11.2 bin TL den 10 bine, Altıparmak Caddesi 7 binden 5 bine, İnönü Caddesi 5 binden 4 bin TL'ye gerilemiştir" dedi.

"Bununla birlikte kentsel dönüşüm ve meydan çalışmalarının gündemde olduğu Çekirge ve Kükürtlü Caddelerinde de durum farklı değildir" şeklinde konuşan Aydın, şu ifadeleri kullandı: "Uluyol, Gazcılar, Dr. Sadık Ahmet Caddelerindeki satılık ve kiralık boş dükkânların fazlalığı ve bir zamanlar ticaretin ana damarı olan bu ana caddelerin fiili olarak değer kaybettiği gözle görülmektedir. Adı geçen ana caddelerimizde Büyükşehir ve Osmangazi Belediye Başkanlıkları teşvik edici olarak ulaşım ve sektörel anlamda yeni bir vizyon ortaya koyacak projelere acilen başlamalıdır."

Öte yandan son dönemde Osmangazi'de artan Arapça tabelalar ve Suriyeli nüfusu da sosyal medyada Bursalıların sık sık tepkisini çekiyor. 

"Bir dönem yerler için hava parası alınan noktalardan herkes kaçıyor" yorumunu yapan Osmangazililer Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı sert sözlerle eleştiriyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.08.11 12:35 - Son Güncellenme: 2017.08.11 12:46 - HABER MERKEZİ
A