Bursa'da önce bisiklet turu, sonra nikâh

Bursa'da önce bisiklet turu, sonra nikâh

Bursa'da bisiklet tutkunu gelin ve damat, arkadaşlarıyla birlikte düzenledikleri bisiklet turunun ardından ilginç bir nikâh kıydı. 

2018.08.01 12:54 - Son Güncellenme: 2018.08.01 12:55 - Bursa Bölge
A
Bursa'da önce bisiklet turu, sonra nikâh
02:00 Bursa'da önce bisiklet turu, sonra nikâh

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da önce bisiklet turu, sonra nikâh

Nilüfer ilçesinde ikâmet eden bisiklet tutkunu Öznur Horozoğlu ve Serhat Koç, nikâhtan önce gerçekleşen bisiklet turuna özel olarak yapılan gelin ve damatlıklarıyla gitti.

Kendilerine yaklaşık 50 bisikletçi eşlik etti. Sabahın erken saatlerinde Mudanya yolu üzerinde buluşan bisikletçiler, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Beşevler güzergâhını kullanarak Dağyenice göletine pedal çevirdi.

Burada bir süre dinlenen grup, Doğancı barajı ve Orhaneli yolu üzerinden tesise ulaştı. 

Bursa Bisiklet ve Doğayı Sevenler Derneği Başkanı Ertan Ayçetin tarafından şahitler huzurunda kıyılan nikâhta, çift, sorulara bisikleti tutarak cevap verdi. Ayçetin'in, "Bisiklet için çalışacağınıza, iyi ve kötü günde, sıcakta ve soğukta, yağmurda ve çamurda birlikte pedallıyacağınıza ve ömür boyu mutlu olacağınıza söz veriyor musunuz" sorusuna, genç çift 'Evet' cevabını verdi. Ayçetin, ayrıca bisikletli ölümlere dikkat çekerek, Bursa'da bisiklet politikası oluşturmak için hem Büyükşehir Belediyesi, hem de valilikle görüşmeler yapıldığını söyledi. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.08.01 12:54 - Son Güncellenme: 2018.08.01 12:55 - Gülcan Tekin
A